Energi. Inspirasjon. Engasjement.

"Du er jo skapt for å holde foredrag, kunne ikke blitt bedre. Tusen takk!" 
Hanne Berg Cortesi. Patentstyret

Camillo Løken

Forfatter & Foredragsholder

HVORDAN LYKKES SOM BEDRIFT
SKAP ØKT BEVISSTHET BLANT DINE MEDARBEIDERE

HVA ER GRUNNEN TIL AT NOEN LYKKES....OG ANDRE IKKE?

Troen på seg selv er den egentlige oppskriften for å lykkes... uansett om det er som privatperson eller som medarbeider i en bedrift.

 

Men hva er da TRO?


En av Camillos store forbilder er Andrew Carnegie (1835-1919) som gikk fra å være lutfattig til å bli verdens rikeste mann. Han forstod kraften som ligger i det å tro. Han sa:

"De som opplever utrolig suksess gjør ikke det fordi de er født med en særegen kvalitet av intelligens som andre ikke besitter. Svaret er at de er sikrepå at de vil lykkes. De har en sterk selvtillit og selvtillit er en sinnstilstand. Sterk selvtillit er basert på TRO."

Andrew Carnegie, (1835-1919 - verdens rikeste mann)

HVA ER GRUNNEN TIL AT NOEN LYKKES....OG ANDRE IKKE?

Dette 3 timers motivasjons/inspirasjonsforedraget er basert på innholdet i boken "Hva er grunnen til at noen lykkes...og andre ikke? som blant viser deg: 


  • Hvilke egenskaper som er nødvendige for å lykkes enten det er i jobbsammenheng eller privat.

  • Hva disse egenskapene egentlig bunner i. Hva deres fellesnevner er.

  • En 10 år lang undersøkelse som inkluderte mer enn 500 sukssesfulle mennesker verden over (bedriftsledere og private) og hva de sier er grunnen til at de har lykkes.

  • Hva som er grunnen til at mange mennesker har en begrenset tro om hva som er mulig å oppnå og hvordan man kan snu dette. 

  • Samspillet mellom tanker og følelser og hvorfor det er viktig å forstå dette dersom man ønsker å nå nye mål (som lag/team i en bedrift eller privat).

  • Hva du kan gjøre av enkle, daglige øvelser for å komme nærmere dine mål som leder i en bedrift eller som privatperson.

  • Hvordan økt engasjement hos bedriftens ansatte er nøkkelen til økt økt produktivitet, vekst og lønnsomhet.

RINGVIRKNINGER PÅ JOBBEN

Som leder kan du benytte dette 3 timers foredraget til å skape økt bevissthet blant dine medarbeidere om hvilke positive og negative ringvirkninger deres tanker, innstilling og væremåte skaper (deres energi).

 

Bevisstgjøringen vil  kunne bidra til økt engasjement som igjen gir økt produktivitet, vekst og lønnsomhet for deg og din bedrift.

 

Kun 17 % av norske medarbeidere er engasjert. Potensialet for vekst er enormt i norske bedrifter. 

 

Dette foredraget vil hjelpe dine medarbeidere til økt bevissthet om hvordan de kan hente ut mer av sitt store potensiale. 


EGET LEDERKURS

Dette 3-timers lykkes-foredraget passer som hånd i hanske med lederkurset Engasjement & Lederskap som varer en dag. Som leder vil du gjennom lederkurset få dybde-innsikt i hvordan engasjement er nøkkelen for å lykkes. Kurset består av tre nivåer med tilsammen åtte moduler. 

Anbefalt: Det er anbefalt at du først investerer en dag i lederkurset for så å innvie alle dine medarbeidere i 3-timers lykkes-foredraget. På den måten vil alle i avdelingen/bedriften "snakke samme språk" og det er lettere å jobbe sammen mot felles mål.

Hvem er Camillo Løken?


Camillo

Camillo Løken jobbet som senior produktsjef i et av verdens største farmasøytiske selskap i mange år før han etablerte seg som forfatter og kurs/foredragsholder innenfor temaer relatert til suksess; tanker og følelser, kropp og sinn, energi og materie, det bevisste og underbevisste sinn, engasjement og lederskap med mer.



I MEDIA

Camillo har vært profilert og intervjuet på TV 2 i God Morgen Norge, NRK, TV Norge, P4 og en rekke aviser/magasin. Hans foredrag og kurs har hjulpet mennesker til bedre resultat både i jobb og privat sammenheng. 

 

Som foredragsholder i lederskap er hans artikler også blitt profilert i pressen som for eksempel i Ledernytt. Se artikler her:

1) Emosjonell Intelligens
2) Egenskaper for å lykkes
3) Engasjement - Hva? Hvorfor? Hvordan?

4) Sjef eller leder?


JAKTET PÅ SVAR

I mange år var Camillo på jakt etter svar på hva som er grunnen til at noen mennesker lykkes, mens andre sliter.

 

De fleste sier at deres suksess skyldes hardt arbeid, men Camillos funn viser at dette er en sannhet med modifikasjoner.

 

Det er mer dyptgående mekanismer som ligger til grunn og disse mekanismene beskrives i detalj i boken Hva er grunnen til at noen lykkes…og andre ikke? som Camillo lanserte i 2013. Sjekk ut hva leserne av boken sier her: Tilbakemeldinger

Tilbakemeldinger

Tilbakemeldinger fra bedrifter og privatpersoner som
har deltatt på kurs/foredrag med Camillo.

Tusen takk for i går og for et kjempeflott lederkurs!

 

Jeg var knallfornøyd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Knut-Erik Heier

Økonomisjef Brenntag Norway

Vi meldte på bedriftens ansatte til Camillo Løkens kurs om hva som skal til for å skape suksess og lykkes. Vi ønsket å fokusere på positiv tenkning i alle ledd, mål om å gro i selskapet, være det beste man kan være samt team arbeid.

 

Camillo innfridde på alle plan.

 

Det var et fantastisk kurs/foredrag for alle oss som var tilstede. Veldig inspirerende. Jeg kommer til å anbefale dette til alle jeg vet om som ønsker kurs/foredrag. Tusen takk igjen.

David Rostad

Daglig Leder / Eier, ProBygg AS

Da vi meldte bedriftens ansatte på Camillo Løkens kurs var mange av oss litt spørrende til hva vi skulle få oppleve. Nysgjerrigheten var stor, ville dette være noe vi kunne forstå og bruke?

JA, JA og JA. Hele kurset var forståelig og var unnagjort på et øyeblikk. Det ga oss mange nye tanker (måter å tenke på) i hverdag og jobb. Vi er opptatt av trivsel og miljø på arbeidsplassen, og Camillo bidro gjennom kurset til at vi tenker mer i positive baner hos oss. ALT ER MULIG, er noe vi har tatt med oss og minner hverandre på hver dag.

Trygve Bergtun

Daglig Leder/Eier, Agder Kobber&Blikk AS

En herlig blandingslørdag hvor Camillo Løken igjen viste sine fantastiske taleevner og igjen ga meg tillit til å tro på deg jeg gjør.

 

Igjen å få oppleve Camillo, en fantastisk mann med et stooort hjerte og et tonn av formidlerglede og kunnskap, det er bare så godt. 

 

Å bli "løftet" flere meter rett til værs og kjenne på det han snakker om, nemlig å TRO på seg selv og sine drømmer, vitenskapelige bevis 

og sinnets underfundigheter og styrke, det er så man kunne sittet i flere dager og lyttet og tatt i mot. 

 

En mann som snakker så utrolig fra sitt hjerte, sin lidenskap og så direkte, og hvor armer og ben ikke står stille ett sekund fordi han snakker med hele seg på ut- og innpust, dette skulle vært pensum i Livets lære. 

 

Jeg kan bare si, han må oppleves.

Anne Kaas Iversen

Akupunktør, Lys/frekvensbehandling av barn med ADHD, ADD etc. Posturolog, Traumebehandling. Coach

Camillo er en dynamisk og motiverende foredragsholder med massevis energi som smitter over på alle som hører ham. Han har en meget god evne til å få frem budskapet i sine foredrag. Han kan anbefales på det varmeste.​​

Tom-Walter Windheim

Daglig leder og eier
Myggstopp Nordic AS

For en ærlig, energigivende og engasjerende kveld. Så godt å se hvordan du eier foredraget og innholdet.

 

Det gjør at du er dyktig til å få alle med deg. Tusen takk igjen.

Hilde Sørlie Karsten 

NLP coach, TimeOut Halden

Fy flate det er ein fest å høyre på deg, Camillo!

 

Eg trur du er den mest engasjerte foredragshaldaren eg nokon gong har høyrt “live”.​

 

May Karin Solberg

Bergen

Et fantastisk godt presentert kurs av et forholdsvis vanskelig stoff. Camillo; med sin entusiasme og sitt tydelige engasjement, gjør det hele så tidrende klart for oss som er til stede at det han presenterer faktisk er både innlysende og logisk. Det er ikke vanskelig å se at Camillo brenner for dette, og det smitter…! Jeg føler at han på en effektiv og enkel måte har gjort dette uforklarelige forklarerlig, slik at hvermansen med letthet kan følge med og forstå hva Tankens Kraft egentlig betyr og hvilken effekt denne kraften har på/i vårt liv. Dette var et matnyttig kurs med øvelser man umiddelbart kan ta i bruk for å oppnå en forandring i livet sitt. Tusen takk Camillo for at du er unik, og får oss til å forstå at vi også er unike…

Sonja S. Armstrong

Daglig leder og eier Armstrongklinikken

Det var en kjempefin og lærerik kveld med mange inntrykk.

 

Camillo er en meget inpirerende kursleder med mye kunnskap, som han formidler på en veldig engasjerende måte.

 

Han er et fyrverkeri når han stter i gang! For en energi! For en entusiasme! Han holdt oss alle i sterk konsentrasjom hele kvelden.

 

Og vi gikk hjem fulle av inntrykk og inspirasjon. Jeg takker for en meget vellykket aften, og håper de tar turen tilbake til Gjøvik.

 

 

 

Ann Caldecourt

Daglig Leder Senter for Helse og Helhet, Gjøvik

Takk for et veldig innholdsrikt og givende seminar.

 

Jeg dro hjem søndagen fylt av gode følelser og masse god energi.

 

Alt som ble presentert gav gjenklang i meg – mange nye betraktinger, og mange forsterkninger/bekreftelser av mine allerede etablerte “sannheter”.

 

Jeg likte også formen på seminaret, miksen av temaer og ikke minst den energien du la i formidlingen.

 

Topp karakter på både innhold og presentasjon.

 

 

 

Bernt Warendorph

Senior Sales Executive / Client Director CGI

Lederkurset var veldig interessant. Gleder meg til å se på oppfølgingsmaterialet. Dine foredrag har gjort meg mye mer bevisst på tankenes makt og hvor stor påvirkning de har på hvordan jeg har det. Det beste jeg har fått ut av dette så langt er at jeg er bevisst på at det jeg må jobbe med er hvordan jeg reagerer på omgivelsene.​

Marit Ersøybakk

Purchase and Operation Manager, Food, Brenntag Nordic AS

Veldig inspirerende og spennende lederkurs du holdt.

 

Jeg kommer til å bruke materialet flittig.

 

 

 

 

 

Anne Grete Haugland Johansen

Leder, Brenntag Nordic AS

Tusen mange ganger takk for et fantastisk kurs/foredrag i går. Det er bare sååå utrolig spennende å høre på deg.

 

Din formidlingsevne er helt unik og den får deg til å være tilstede her og nå.​

 

 

Gro Hagen

Vil takke for et nyttig og lærerikt foredrag. Du hadde et engasjement som smittet over på oss! Kommer til å anbefale dine foredrag til mine samarbeidapartnere i Oslo og Trondheim. Igjen takk for supert foredrag:)

Hans Petter Christiansen​

Dette var et inspirerende godt foredrag med stort engasjement og fin humor i et for meg svært interessant tema. Var ikke kjedelig et sekund og jeg er «lidenskapelig» engasjert til å jobbe litt med egen selvutvikling.
 

Åge J.

Takk for ett kjempe spennende foredrag du holdt i Bergen 6 mars.
Temaet var spennende og du har en så levende formidling når du snakker at 3 timer gikk kjempefort . Jeg kommer til å komme tilbake neste gang du holder ett foredrag i Bergen.

Nancy fra Bergen

Takk for et utrolig bra kurs:)
Jeg har lest alle bøkene dine, lest mange andre bøker og tenker at dette er en utrolig god måte å formidle budskapet på. Du treffer alle, og jeg håper virkelig at du kan nå så mange som mulig der ute. Det er dette vi burde lære på skolen og som ung. Jeg opplevde at du formidler på et tydelig, humoristisk og god måte. Det er lett å forstå og særlig det at du har funnet de videoene som bekrefter budskapet. Tusen takk for en kveld med masse godt påfyll.​

Anita Range

Camillo Løken er den i Norge som jeg vil anbefale som den foredragsholderen som best vil kunne få inspirasjonen din igang via sine foredrag.

 

Jeg har hatt gleden av å gjøre to foredrag med ham.

 

Camillo er et levende fyrverkeri av livsglede med sine livserfaringer han deler åpent i sine foredrag. Autentisk og ekte.

 

Roger Larsen

Vil takke for et kjempe flott kurs. Det ga meg ett enda større perspektiv på livet. Dine kurs er noe av det beste jeg har opplevd.

 

Det er mye jeg selv har visst om i flere år, men det er først etter jeg har lest dine bøker og vært på dine kurs at jeg har fått den sanne visshet. Det er som en blomst har skutt ut fra en knopp, som har vært i jorden en stund.
Mitt ønske for deg er at mange andre også får oppleve dine kurs.

 

Elisabeth Kjellstrøm​

Jeg vil takke for en flott dag. Det var veldig inspirerende og du er en fyr som virkelig klarer å engasjere og » tenne» tilhørerne dine. Ingen fare for at øyelokk blir tunge og at trøttheten overmanner her nei !!

 

Tusen takk for at du byr så mye på deg selv for at andre også kan få ta del i disse viktige og fantastiske tingene som blir formidlet på en slik sprudlende måte.

Inger Reidun Opheimsbakken​

Hjertelig takk for fantastisk inspirerende kurs/foredrag! Det gjorde godt å være til stede, inspirert av din enorme entusiasme og lidenskap for det du holder på med. Jeg ble inspirert til å gå inn for å realisere drømmene mine, og erkjenner at jeg hele tiden må jobbe for å holde inspirasjonen oppe. Du er klart den mest inspirerende foredragsholder jeg har hørt. Fortsett slik!

 

Elisabeth Schweizer

Jeg sitter igjen med mye nyttig lærdom fra kurset. Det at du går såpass grunndig tilverks for å forklare og dokumentere hvordan tankene og energien vi sender ut fører til de resultatene vi har i livet, gjør kurset seriøst og anvendelig for alle. Kurset supplerer godt opp alle “positiv tenkning bøker”, og gir gode og anvendbare teknikker for videre bruk. Tusen takk for at du deler av din kunnskap.

Ellen Vibecke Lier

Tuuuusen takk for et fantastisk kurs. Det var utrolig lærerikt og inspirerende. Jeg har allerede satt i gang en prosess og gir den så mye fokus jeg kan hver dag for at jeg en dag skal leve i drømmen min.
Dette er den eneste forelesning jeg har vært på hvor jeg ikke trengte notater (og jeg har vært på en del). Får man fokuset vekk fra skrivingen, vil man få med seg mer. Du var utrolig engasjert, noe som holdt meg våken og spent på å få høre mer. Ditt engasjement sammen med humor gjorde dette kurset til noe spesielt. Tusen takk for at du delte dette med deg. Jeg vet at det blir et viktig verktøy for meg. 

Catherine Halvorsen

Tusen takk for et inspirerende og informativt kurs. Du gav av deg selv og jeg skjønner at du brenner for dette temaet. Du var en herlig formidler av et budskap som jeg skjønner at du vil mange bør få oppleve, og jeg er veldig enig. Jeg har jo hørt om dette på andre kurs, men nå fikk jeg mer “kjøtt på bena” på hvordan det henger sammen. 

Du har TRO og HJERTE ditt med i dette budskapet og det kjente jeg når du formidlet med engasjement og humor. Prosessen er allerede i gang inni meg og jeg har tro på at dette blir bra.
Lykke til videre i din formidling!

 

Tina Henriksen

Jeg synes fremførelsen av tema var veldig bra, du var full av energi og brukte både deg selv og humor.
Innholdet er veldig spennende, noe var helt nytt for meg og noen andre som jeg pratet med, blant annet kvantefysikk. Her har jeg mye å lære Camillo og alt er mulig !

 

Jeg er den som liker å se i bilder, gjerne tegne det på papiret, skrive på navn osv. Et flott foredrag,Camillo som jeg kan anbefale til andre. Noe jeg allerede har gjort på Facebook. Det har gitt meg mye å tanke på!!! Ønsker deg det beste av det beste.

 

Marie Andreassen​

Jeg var så usedvanlig heldig å ha gleden av å være i Fredrikstad og høre på deg si mye klokt under overskriften “Hvorfor noen lykkes og andre ikke”.
 

Jeg ble så inspirert av å høre deg fortelle om det du har forsket deg frem til. Tenk at vitenskapen har kommet så langt, at den nå kan bidra med å fremlegge bevis for det så mange har visst og trodd på, mens skeptikere har villet ha; nettopp BEVIS!
Rett og slett fantastisk! Takk til deg som følger ditt hjerte og formidler dette

Nina Kvien​

1000 takk for et fantastisk flott kurs i Tankens Kraft.

 

Det ble for meg, og helt sikkert for de andre kursdeltagerne, fremført på en måte som ikke virket svevende eller mystisk.  

 

Du formidlet på en måte som engasjerte alle kursdeltagerne. Jeg anbefaler alle å delta på et slikt kurs.
 

 

 

 

Bjørn Haavard Andersen

Takk for en meget inspirerende kurs!

 

Det er meget spennende å tenke på at ved å jobbe målbevisst hver dag ved å bruke noen minutter med å finne roen, åpner man et verktøyskrin til både å reparere kroppen og sinnet, og til å bygge et solid rammeverk som holder stand selv om det stormer som verst!

 

 

 

 

 

 

John-Ivar Nielsen

Tusen takk for et strålende kurs. Jeg har bare positiv tilbakemelding på kurset. Du er jo skapt for å holde foredrag, kunne ikke blitt bedre. Tusen takk!

Hanne Berg Cortesi​

Hjemme igjen etter ei FANTASTISK god kurshelg i Oslo med Camillo. Kurset var BEYOND WORDS BRA. Har fått mye påfyll til veien videre:):) Herlig. Tusen takk.

Laila Stausland

Tusen takk for et fantastisk kurs. Det var vel noe av det mest gjennomførte jeg har vært med på. (Det der kan du :-)).
 

Snefrid Cappelen

© Copyrights by Camillo Løken. All Rights Reseved.