Tilbakemeldinger på Lysspråket
The Language Of Light

Lysspråket har blitt lastet ned av tusenvis av mennesker over hele verden. Under ser du et lite knippe av alle de tilbakemeldingene vi har mottatt.

Kjære Lilli og Camillo. Tusen takk for denne vakre lydfilen. Min opplevelse av dette er en følelse av at hjerte-charkraet åpnet seg. Men alle chakraene ble involvert etter hvert. Tårene strømmet på og følelsen av kjærlighet og omsorg var enorm. Spesielt lå det triggere i de stedene der ordene "hakker", da kom tårene på ny og på ny. Hadde en opplevelse forrige uke der jeg under spesiel sang så mine DNA strenger som var minst 6. De var lyse og den ytterste var mye kraftigere og av en annen farge enn dem inni "midten". Der var det også ord og lyd som trigget frem indre bilder. Spennende. Takk for at dere deler. 

- Solklemmer fra Sol Aniita:))

 

-----------

 

Jeg var på jobb i kveld, på lokalsykehuset her som jeg også jobber som spesialsykepleier i tillegg til min klinikk. Jeg fikk åpnet filene der og har hatt anledning til å høre på The Language of Light flere ganger. Det vekket gjenkjennelse hos meg, tonefall, fonetikk og uttale virket som en blanding av et orientalsk språk med innslag av indiansk språk selv om jeg ikke forsto et ord vekket det gjenklang. Jeg fikk en forståelse av at budskapet var ment som en vennlig og støttende gest til oss, også trøstende og hjelpende alt ut fra tonefall og gjenklang og ingen språkforståelse. Har vært nummen i kroppen i kveld.

Har lest deres bok og setter stor pris på den.

Hilsen Annbjørg

 

-----------

 

Jeg har nettopp sittet og lyttet til The Language of Light. Det var både nifst og vidunderlig. Vidunderlig, fordi jeg kjente igjen store deler av det. 

 

Språket ble snakket nesten slik av et folkeslag som kom til Ireland for ca. 12000 år siden, og som senere ble utryddet da Kelterne invaderte landet for ca. 2300 år siden. Folket kalte seg Thuata De Dannan, og minnene om dem eksisterer bare i de irske sagnene og eventyrene nå.

 

De kom til Ireland som ”flyktninger” fra Atlantis. Men, som du sikkert vet, har språk en tendens til å forandre seg over tid, og den siste tiden før de ble utslettet var det bare lederne som snakket det gamle språket flytende. 

 

Det var en del av deres trening som healere og magikere. Grunnen til at jeg ”vet” dette, er at jeg for 8 år siden helt ufrivillig gikk i trance og opplevde den siste tiden Thuata De Dannan levde i Ireland, og jeg kan fortsatt huske minnene og erfaringene deres, og kjenner språket og historien deres. 

Jeg holder på å skrive en bok (beregnet på mine barn, barnebarn og oldebarn), hvor jeg har med et langt kapittel om akkurat dette.  Samtidig gjenkjente jeg lydmønstere fra Hopi-indianernes språk i The Language of Light. Og ifølge dem selv ( The Hopi) var de også opprinnelig flyktninger fra Atlantis. (Jeg har aldri studert språket deres, bare lyttet til lydmønstrene. Sannsynligvis fordi det var noe velkjent og kjært i det.)  

 

Så begynte jeg å lese kanaliseringene vedrørende betydningen av The Language of Light, og da ble det nesten nifst. Der blir det jo henvist til Atlantis og presteskapet der. Og jeg føler nok en gang at jeg har fått bekreftelser på alt jeg har opplevd. Samtidig som jeg forstår hvorfor jeg har en så voldsom fasinasjon for pyramider. Jeg ser at dette er ganske nytt stoff, og jeg takker for at jeg fikk sjansen til å høre og lese dette før jeg reiser nedover til Bosnia. Dette var så utrolig viktig. Synkronisitet på sitt beste!  

- Stjerneklem til dere begge fra Berit (Kamuara)

 

 

-----------

 

 

Hei Camillo og Lilli, 
Tenkte jeg skulle dele mine opplevelser rundt Language of Light: Første gang jeg hørte Lilli kanalisere språket, følte jeg en veldig tilhørighet, dette var kjent for meg. Jeg begynte å gråte og fikk følelsen av å "ville dra hjem". Etterpå har jeg lastet ned lydsporet og hørt på det ganske ofte. Jeg får en slags verking i hendene, ofte fra albuene og ned i fingrene. 

 

Dette minnet meg veldig om Reconnective Healing som jeg både har mottatt og selv arbeider med. I tillegg kan jeg få en slags verking i brystet, en slags sårhet. Men etter å ha hørt ferdig lydsporet sitter jeg igjen med en veldig ro i kroppen. 

 

Jeg bruker lydsporet som en avslapping og meditasjon og merker veldig godt at det hjelper meg i en stresset hverdag. (Når jeg leste om Camillos kommentar rundt language of light og kroppens meridianlinjer, fikk jeg også opp en kobling mot Reconnective Healing, som sier at det er nettopp dette som skjer; at vi kobler opp kroppens meridianlinjer mot universets gridlinjer.)  

Tusen takk for at dere deler så mye informasjon :)

 - Klem fra Helle

 

 

-----------

 

 

Hørte på Lysspråket og kjennte sterke energistrømninger på hele kroppen, spesielt rot, hara og solar plexus, og kron chakra. Kjennte også sterke energier i hendene og fingrene. Nesten så det føltes som om hendene ble større og større. Opplevde en indre ro av å høre på det.

- Amanda

 

-----------

 

Jeg følte det mye likt som min oppvekking av kundalini. Jeg ble varm og trøtt, eller slapp/disig, nesten litt rusa følelse?! Tusen takk for boken deres også. Dere rocker!! 

Stor Klem fra Birgitte

 

-----------

 

 

Jeg har hørt på Lysspråket flere ganger nå, og følelsen er veldig sterk og det gir meg en følelse av tilhørlighet. Fysisk har jeg merket at kroppen er i en slags graviditets-modus, selv om jeg ikke er det. Har 4 barn, fjernet livmoren for mange år siden. Jeg får følelsen av å være gravid, brystene er ømme, og fysisk og psykisk kjenner jeg den herlig følelsen av å være gravid og at noe godt utvikler seg i meg. Vel vitende at jeg ikke er, nyter jeg allikevel den gode følelsen det gir meg. Jeg ønsket å dele dette og samtidig høre om dere har noen erfaringer med andre som føler det samme. 

 

Jeg lukket øynene da jeg hørte på opptaket. Jeg følte at jeg var lett svimmel og jeg begynte å gynge sakte fram og tilbake. Jeg følte meg litt prikking i min krone chakra. Etter å ha lyttet til begge innspillingene føler jeg mye rykninger i huden og musklene, og den delen mellom øynene hvor mitt tredje øye sitter.  Jeg føler en slags pågående prikking og bevegelse. Jeg har følt dette flere ganger før. På en måte er språket kjent for meg. Det tok meg tilbake til min bestemor og noe hun pleide å synge for meg og min søster (når Lilli kanaliserte chantingen.) Og det er setninger som jeg kjenner fra et sted. Jeg bare vet - vanskelig å få et grep fra hvor eller når det er. 

- Irene

 

-----------

 

Jeg har lastet ned og hørt på The Language og Light flere ganger. Den griper meg og gjør meg glad. Jeg føler meg vel når jeg hører på og det er en deilig følelse.

- mvh Arnlaug

 

-----------

 

 

I saw your book The Shift In Consciousness in Shaumbra Monthly, and was attracted to it. I downloaded the book from Amazon to my Kindle and loved it. In the book I read about The Language of Light :). When I listened to The Language of Light 1, I felt a deep peaceful sensation until the 8th minute and 40th second of the recording. Then I started to feel a strong vibration around my heart and my head. It was so strong as if a vortex was turning so fastly and strongly in my body. I don't know why this part effected me so strongly. 

 

Then came the second part and this one was amazing, almost impossible to describe with the words. As if  I knew The Language. As if a few entities and I were communicating in a form of vibrations rather than the sounds. As if the language was coming in the form of pure vibration meeting with mine and then creating the sounds or language. 

 

I understood it even before the sounds made sense to my mind. As if it was coming from me too. It was like not only listening, but a kind of sensation of mutual communication :). 

I don't know how to describe it...all my presence was vibrating with the sounds too. I felt that there were a few layers in The Language. As if a few different vortexes was turning and vibrating in a harmony and also creating some different vortex all together. I felt that  the time and space lost its meaning. But I also felt a bridge between the past and the future, meanwhile I was right in the middle of that bridge, embracing the past and the future at the same time. I can´t say the exact meaning of the words. But it felt like it was a meeting, long before arranged, and an important part of it was about a birthing ceremony and/or celebration. 

 

I also felt  that I was in the middle of a circle surrounded with the ones that I knew and love (I don't have any idea who were they :) I felt and remembered so many things which I don't remember now. I also watched the third video and felt similar things, but this time more like a kind of informational communication. Especially with the clinkingin language, lady bug connection and galactic federation symbol linking system. I felt the utmost effect with the clinking language. My mind would love to learn the reason :) I tried my best to remember  and describe  with the words. The only thing that I remember clearly is that it was an amazing and life altering experience for me. 

So here I am ..with all my gratitude. 

 

Thank you for all your help and efforts with love and blessings. 

- Ozlem :)

 

-----------

 

This language is familier to me. I have heard it before. I started to cry when i listened to it. Then i got a feeling of missing my "family" I felt easy and loved. Then a sentence came to me, and i felt it was very importent to tell it. : " the key to everything is in the eye" . I think many will understand this sentence.  Good luck with spreading the words from the past and the future.

- Allison

 

 

-----------

 

 

I just want to send a comment to the Language of Light. Thank you for providing this to us, I think it means a lot! I have listened to the track multiple times, and I think it was the third time I listened to it on my mp3 player with ear plugs that I got this kind of electrical charge centered at the top of the head. It's like when you get struck from a static thing and it's like a sharp "tick".

 

The same thing happened last night when I first heard track two. It happens in the middle of the recording where Lilli begins with a sort of singing voice.

I have listened to and recognized The Language of Light in a meditation I had probably fifteen years ago .... but I didn´t understand what was being said, only that it was love that was spoken, and with a voice that was so intense that I have never forgotten it ..

 

After listening to the second track I could feel it was working in every cell of my body. It happened as soon as the channeling began. Heat in the chest and the sense of security.

Thank you so much xx

 

 

© Copyrights by  Camillo Løken & Lilli Bendriss.  All Rights Reseved.