erhvervscoach Jim Dane hjælper ledere til mentalt overskud

Jim Dane

Erhvervscoach & Mentaltræner

Forestil dig, at du har mentalt overskud til at lede dig selv og andre
 

Til at være  den leder du ønsker at være. 
Uden at du skal bekymre dig om hjertebanken, hovedpine, ondt i maven eller søvnløse nætter.

 

Ja, for du kan få mentalt overskud igen, selvom du lige nu føler, at du har mistet overblikket, dit selvbillede og er blevet dårligere til prioritere. 


JEG HJÆLPER  PRESSEDE ERHVERVSLEDERE TIL MENTALT OVERSKUD PÅ 12 UGER

MANGE  LEDERE HAR DET SOM DIG!

De har styrken til at blive ved med at gå på arbejde til trods for,
at de hverken har det godt mentalt eller fysisk.


De tror til sidst, at det er helt normalt og jo længere tid der går, jo sværere bliver det at lede dig selv og dermed også medarbejderne. Måske du ligesom mange andre ledere har vanskeligt ved at se og erkende det?


  • Du arbejder hver aften, fordi du ikke kan nå det i din normale arbejdstid. Det næste bliver at du tager dine weekender i brug og til sidst arbejder du også i din ferie. Du føler dig jo forpligtet til at arbejde

  • Du føler skam over ikke at kunne leve op til dine egne forventninger som leder. Billedet af den stærke leder, der kan klare det hele og ikke behøver hjælp, eller er usårlig, er der ikke længere.

  • Du går hele tiden på kompromis med dine værdier. Det gør dig frustreret, vred og du føler dig stresset over det.

  • Du har indtil flere gange sagt til dig selv, at det bare er for en kort periode, at du skal arbejde så meget som du gør lige nu.

  • Du har svært ved at sige til og fra, når du af en medarbejder eller lederkollega bliver bedt bedt om hjælp, og enhver arbejdsopgave kan opleves som at blive overbebyrdet med arbejde.

ERKENDER DU HELLER IKKE STRESS? DET ER HELT ALMINDELIGT SOM LEDER.

Konsekvensen af det er, at du kortslutter evnen til at tænke rationelt og se klart.


  • Din dømmekraft er sat ud af spil, du tror fejlagtigt, at det er et svaghedstegn at skulle erkende, at du har brug for hjælp.
  • Du tænker "jeg er ikke typen, der går ned med stress, jeg skal bare tage mig sammen, jeg er jo en rollemodel for mine medarbejdere".
  • Du kæmper til det sidste for at holde fast i dit job, selvom du mangler overblik over din opgaver.
  • Du er bange for miste din magt, kontrol og at tabe ansigt, overfor medarbejderne, lederkolleger og chef.
  • Du træffer ikke de rigtige beslutninger, du ombestemmer dig og du har humørskifte fra det ene øjeblik til det andet.

BOOK GRATIS STRATEGI OPKALD NU

DU FØLER, AT DU IKKE KAN LEVE OP TIL EGNE OG ANDRES FORVENTNINGER

Det er helt naturligt at begynde at tvivle på dig selv, være usikker og stille spørgsmålstegn ved, om du fortsat skal være leder.


  • ​Kan jeg egentlig stole på mig selv mere?
  • Er jeg virkelig så god en leder, som jeg selv troede?
  • Kan jeg overhovedet magte det her?
  • Vil jeg være leder i fremtiden?
  • Er jeg overhovedet noget værd som leder mere?
  • Hvad er mit personlige ledelsesgrundlag?
  • Kan jeg lede andre, når jeg ikke kan lede mig selv?

DU BEHØVER IKKE AT HAVE DET SÅDAN MERE

Der er en anden vej, selvom du ikke tror det er muligt lige nu.


Det er også muligt for dig at komme af med den indre uro, og det pres og den stress du udsætter dig selv for. Det vil kun blive værre, hvis du overfor dig sig selv ikke erkender, at du ikke kan fortsætte sådan.

 

Det første skridt har du allerede taget ved, at du er her på siden, og måske overvejer du netop det succesfulde "Mentalt overskud på 12 uger" træningsprogram?

MENTALT OVERSKUD SOM LEDER, HVAD ER DET?

Ledere med mentalt overskud inspirerer medarbejderne til at følge dem. De ved præcis, hvad deres værdier er som leder, de har en positiv indstilling og tankegang til livet, de formår at sætte sig langsigtede mål.


  • De kan håndtere dagligdags udfordringer og stress, bevare roen og overblikket til at finde de rette løsninger og træffe de rigtige beslutninger.

  • De ignorerer eller undertrykker ikke deres følelser, de lærer at mestre dem på en positiv måde.

  • De er nærværende og lyttende over for medarbejderne, tager imod deres ideer, analyser og løsninger. De erkender, at de ikke ved alt og ikke har løsningen på det hele.

  • De er åbne overfor den feedback, de får fra deres omgivelser, og de ved, at der er plads til forbedring og læring i deres ledelse af dem selv og andre.

MEN HUSK: Ledere med mentalt overskud bliver skabt, ikke født. Alle ledere har mulighed for at opbygge deres mentale muskler.

Ligesom du kan træffe valg, der hjælper dig med at blive fysisk stærkere, kan du udføre øvelser, der hjælper dig med at få mentalt overskud som leder

JEG HAR SELV VÆRET LEDER

Bygger på mere end 25 års solid ledelseserfaring


Jeg har selv stået som leder og oplevet at have været presset, frustreret og stresset over de mange komplekse ledelsesopgaver, der følger med lederrollen. Og selv prøvet at blive opsagt fra en direktørstilling.

Jeg kender alt til de svære beslutninger, der skal træffes hurtigt og de valg og fravalg, der skal gøres i hverdagen samt de manglede ressourcer til at udføre opgaverne. Uklarheder om arbejdsopgaver samt det stort pres fra den øverste ledelse. 

Den største hemmelighed jeg lærte var at jo før du erkender det overfor dig selv: "ja jeg er stresset, jeg har mistet overblikket", jo kortere tid skal du bruge for at komme tilbage til dit normale jeg. Husk: Der ligger en stor styrke i at bede om hjælp.

ER DU KLAR TIL MENTALT OVERSKUD?


Hvordan får du Mentalt Overskud som leder?

Book gratis strategi opkald med mig nu.

Og få en personlig trin for trin guide, der hjælper dig med at kunne håndtere de pressede og stressede situationer, du har som leder.


LÆS HER, HVAD ANDRE LEDERE HAR OPNÅET

"Jeg kan varmt anbefale Jim som din business-coach, hvis du vil have fokus på dig selv og din udvikling som leder.

Jim har fuldkommen styr på coachingens metodikker, men det er i høj grad også hans egen erfaring som leder, der giver coaching-sessionerne den ekstra dimension, der virkelig får dig til at rykke dig.  
 

 Jim guider dig sikkert igennem og går ikke af vejen for at udfordre dig og dine overbevisninger undervejs."

Kathrine Normann Olsen

Kundedirektør

P+

"Har haft fornøjelsen af at gå et par runder med Jim. Fornøjelse, fordi vi er nogen der lider af ”coach-skepticitis”, og derfor er det befriende at møde Jim, som rent faktisk har den faglige ballast til reelt at ha noget at byde ind med.
 

Fagligt har vi diskuteret emner som ledelsesstil, ledelse op-, ned- og henad samt ledelsesmæssige paradokser i moderne (software) organisationer. At Jim så rent faktisk også er et behageligt menneske gør heller ikke noget."

Thomas Funder

Director Software

Development at Widex 

Jim har hjulpet mig i transitionen fra funktionelt / fagligt orienteret leder mod forretningsleder, som kræver ganske andre kompetencer.

Jim besidder lige netop den rette kombination af evnen til at lytte, evnen til at stille de gode spørgsmål, og en god coaching værktøjskasse. Det gav mig et særdeles effektivt forløb, og jeg gik derfra med klarhed, ro i maven og fuldt ejerskab til den personlige indsats, der stadig ligger forude. 

Jeg vil til enhver tid anbefale Jim som businesscoach.

Annemarie Malchow-Knudsen

Management consultant
Implement Consulting Group