INOVATIE

O alta directie de dezvoltare a companiei Agroland este aceea a tehnologiei in agricultura si in domenii conexe. AgTech TM by Agroland - este primul program complet de incubare din România care stimulează și susține inovația în agricultură.


Programul include toate etapele de dezvoltate de la idee la o afacere de succes prin resurse de învățare, mentorat, investiții și acces la cea mai mare bază de clienți din industia agricolă. Sunt încurajate soluțiile creative, dar, mai mult, sunt susținute echipele care le generează, să le dezvolte în afaceri cu impact real în domeniul agricol.


Ideile de soluții AgTech ce se caută se bazează fie pe o tehnologie existentă, cu aplicabilitate nouă—drone, senzori, platforme software adaptate pentru o nevoie specifică, problemă sau nișă—sau pe tehnologii noi, unde soarele este limita—aplicații de predicție a stării vremii sau a sănătății culturii, aplicații și sisteme de automatizare a diverselor procese, sisteme de irigații smart, respectiv echipamente hardware, senzori și sateliți IoT, soluții AI ș.a.


AGROLAND LOGO

© 2021 AGROLAND GROUP

Toate drepturile rezervate

Timisoara, B-dul Cetăţii 5-7-9, etaj 2