Mit speciale er at hjælpe dig med de svære følelser og kampen imod dig selv.

 

Jeg kender til frustrationen over ikke, at kunne få følelserne til at “makke ret”. Hvorfor kan jeg ikke bare “tage mig sammen” og lære at “håndtere det” eller “rumme det”?

 

Men det virker bare ikke at blive ved med at kæmpe imod det du mærker, og hvis du alligevel prøver, kommer du aldrig til bunds i hvad der rent faktisk er på spil — du misser muligheden for, for alvor, at gøre op med de gamle følelses- og reaktionsmønstre, som du ellers troede du var færdig med.

 

Min egen vej startede med hovedet. Ligesom de fleste andre prøvede jeg at løse alt med tanker og analyse. Det virkede fint, indtil jeg igen blev presset og faldt lige direkte tilbage i mine gamle mønstre igen!

Gennem mange års arbejde har jeg på den mest direkte vis lært at stå med mine egne og andres rå følelser — og jeg har fået værktøjer til at udtrykke dem på en forløsende og hensigtsmæssig måde, samt hjælpe andre med at gøre det samme.

 

Jeg har lært at forstå, og virkelig erfare, at frihed aldrig ligger i undertrykkelse, men altid i at udtrykke sig selv ærligt og åbent — i at sætte ord og krop på det du mærker her og nu.

 

Jeg bor sammen med min kone og vores to piger på 4 og 6 år i et hus ved skoven nord for Århus.

 

Mine børn har om nogen lært mig hvad det vil vi sige at være på dybt vand følelsesmæssigt. De har peget på alle mine gamle skævheder og beskyttelser. Og de har trykket på alle mine knapper, indtil jeg ikke kunne andet end erkende, at der var noget i mig selv jeg havde brug for at arbejde med.

 

Hvad jeg så har gjort.

Al min faglige og personlige erfaring har derfor resulteret i et personligt udviklings-forløb lavet specifikt til dig som forælder.

 

Jeg kalder det Den kærlige forældres indre rejse.

Slip dine mønstre

Sessioner i Århus eller online

Siden 2015 har jeg drevet min egen praksis, Kropsvis, og har haft 1000-vis af sessioner med mennesker, der har været klar til at arbejde med egne mønstre og fastlåste følelser og reaktioner.

 

Jeg tilbyder "Slip dine mønstre"-sessioner i Mejlgade i Århus eller online via Zoom.

 

Hvis du vil arbejde med mig, så skriv en besked til mig herunder

Workshops & kurser

Er du selv terapeut og vil lære nye værktøjer til at kunne hjælpe andre, så tilbyder jeg kurser og efteruddannelse med særligt fokus på arbejdet med Det indre barn og De 5 beskyttelsestyper.

 

Jeg har også workshops og gruppeforløb for alle der er nysgerrige på mere og er klar på at tage skridtet dybere i arbejdet med sig selv sammen med ligesindede.

Læs med på Søndags Kropsvis

3000+ har allerede tilmeldt sig mit nyhedsbrev "Søndags Kropsvis"


© 2021 Kropsvis