Află mai multe despre

BD CONTENT

Servicii de creare și distribuire de conținut de informare, educare și de promovare pentru companii.

Ce servicii sunt incluse în BD CONTENT


  • Realizarea de articole

    Oferim servicii de creare de conținut text și copywriting pe 8 arii de topicuri: antreprenoriat, finanțarea și dezvoltarea afacerii, leadership și team management, marketing și vânzări, management și strategie, dezvoltare personală, analiză trenduri și oportunități, inovație și tehnologie.

  • Realizarea de materiale video

    Oferim servicii de înregistrare video, de live-streaming, de prelucrare și procesare video. Realizam spoturi și colaje video din diverse materiale filmate, inclusiv video-sinteze, momente best-of, aftermovie, video-știri pentru rețelele de socializare, animații grafice.

  • e-Book-uri și Ghiduri

    Realizăm în condiții grafice deosebite și bine documentate e-book-uri și ghiduri în special pe cele 8 arii de topic-uri în care suntem specializați. Proiectele pot fi combinate cu servicii de comunicare și promovare targetată prin platforma Business Days și /sau cu servicii  de inbound marketing, marketing automation pentru a susține efortul de captare a lead-urilor.

  • Infografice

    Realizam în condiții grafice deosebite și bine documentate infografice. Proiectele pot fi combinate cu servicii de comunicare și promovare targetată prin platforma Business Days și cu serviciile de inbound marketing și marketing automation pentru a susține efortul de captare a lead-urilor.

  • Realizare de interviuri și emisiuni

    Oferim împreună cu partenerii noștri jurnaliști și realizatori de emisiuni și programe, servicii de realizarea unor interviuri și emisiuni care pot fi înregistrate sau transmise vile, împreună cu serviciile de promovare prin platforma Business Days.

  • Realizarea de materiale audio

    Oferim servicii de înregistrare și prelucrare audio, inclusiv realizarea de materiale audio pentru podcast-uri. De asemenea oferim servicii de suport audio la evenimente, concerte. De asemenea prin partenerii noștri oferim servicii de traducere la evenimente online sau offline.

  • Check-list-uri

    Realizăm check-list-uri interactive care fie pot fi descărcate, fie pot fi utilizate online și care pot oferii clienților instrumente utile atât în procesul de luare a deciziilor cât și în cele de management. 

     

     

     

     

  • Programe de e-learning

    Realizăm platforme și conținut pentru programele de e-learning. Avem în portofoliul nostru peste 3000 de traineri, consultanți și specialiști din diverse domenii cu care putem dezvolta astfel de programe. 

  • Cuvinte cheie legate de gama de servicii BD CONTENT

     

    scriere articole, blog, content, vlog, realizare video, live-streaming, transmisiuni live de la evenimente, inregistrari video, sunet, realizare podcast, infografice, e-book, ebook, ghiduri, prezentari, content marketing, copywriting, realizare de continut pentru site, fotografii profesioniste, fotografii de produs, texte de vanzare, texte de marketing, email template, newsletter template, spoturi video, spoturi audio, machete de promovare, brosuri, pliante, prezentari de firma, reviste, animatii, emisiuni video live sau inregistrate, video-jurnalism, video-reportaje, video-stiri, postari pentru facebook, instagram, youtube, tiktok, linkedin, slideshare, pinteres, issue, twitter, realizari de sinteze, realizari de material after-event, best of

Business Days o decada în slujba succesului!

 

11 ani investiți cu pasiune în dezvoltarea mediului economic din România și în consolidarea culturii antreprenoriale. Peste 100 de evenimente, cu peste  45.000 de participanți cumulați, cu peste 337.500.000 euro generați prin evenimentele Business Days în mediul economic. În cei 11 ani de zile am reușit să coagulăm o comunitate de peste 450.000 antreprenori, manageri, profesioniști și tineri alături de platforma și proiectele Business Days și BDTV.

 

Afla mai multe despre noi:

www.businessdays.ro

FAQ                     Termeni și Condiții                          Prelucrarea Datelor Personale                         Politica privind modulele cookie                           Politica de confidențialitate

Copyright © 2021 Business Days. Toate drepturile rezervate