BØKER

1

BEVISSTHETSSKIFTET


Hva sier leserne om boken Bevissthetsskiftet?

 

Fantastisk bok, en skikkelig pageturner ♥

- Grethe Røsnes

 

JAAAAA ...LØP OG KJØP ♥ boka er bare fantastisk ♥ leser så øya blir STORE. TUSEN TAKK -

-Live Dybendal

 

Kjøpt boka og begynt å lese ! Går nesten ikke an å legge den fra seg! :)
- Eva Strand


Bevissthetsskiftet er en bok som tar for seg de store spørsmålene i livet: 

Hvem er vi?   Hvor kommer vi fra?   Hva gjør vi her?   Hvor skal vi?

 

Dette er spørsmål mennesker har stilt seg selv til alle tider. Denne boken tar for seg hvert av disse fire spørsmålene. 

 

Boken inkluderer et bredt spekter av interessant forskningen og litteratur innen det metafysiske og spirituelle området.

 

Boken er en samling av et  stort materiale som dekker ulike emner som energi, frekvenser og vibrasjoner, døden, sjelen, karma, reinkarnasjon, bevissthet, tanker og tankemønster, nær-døden opplevelser, dimensjoner og tetthetsnivåer, astralplanet, bevisshetsøkning og mye mer. 

 

Av: Camillo Løken & Lilli Bendriss
Antall sider: 287 sider



2

HVA ER GRUNNEN TIL AT NOEN LYKKES...OG ANDRE IKKE?


VENNLIGST MERK!

Denne boken er ikke lenger i salg via Camillos nettbutikk. Vi selger den kun via Amazon (England, Tyskland og andre Amazon steder). Dette fordi vi både trykker og selger boken via Amazons tjenester.


 Linken til "kjøp knappene" under går til både Amazon ENGLAND og TYSKLAND. Dette fordi England i skrivende stund (26.mars, 2021) ikke sender bøker til andre land enn sitt eget. Ergo sender de ikke til Norge, men det gjør fortsatt Tyskland

Benytt derfor kjøp knappen til Amazon 
Tyskland under.

 

Siden bøker er fritatt fra moms og toll slipper du å betale dette ved bestilling av boken fra Amazon. Som det står på toll.no om bøker: "Du skal ikkje betale toll eller meirverdiavgift på bøker til eige bruk.​"

 

 

OM BOKEN

 

Har de som lykkes en medfødt iboende positivitet? Er det genetisk? Eller er det rett og slett godt gammeldags hardt arbeid i form av stå-på-vilje, utholdenhet, sterk selvdisiplin i kombinasjon med litt flaks og tilfeldigheter? 

 

Hva om det ligger helt andre mekanismer bak det å lykkes? Kanskje det faktisk er slik at alle i utgangspunktet kan klare å oppnå det de ønsker i livet, men har blitt stoppet av 400 års indoktrinert begrensninger om hva som egentlig er mulig? Dette er sentrale spørsmål som boken belyser og gir svar på. 

 

Denne boken er ikke "enda en bok" i en endeløs rekke av bøker om suksess og det å lykkes. Denne er en annerledes bok som viser hvilke mekanismer som egentlig er i kraft når mennesker når sine mål. Boken er basert på spennende, ny forskning innen nevroplasitistet, epigenetikk og kvantefysikk, men du trenger ikke være en forsker på disse feltene for å forstå boken. Hvem som helst kan forstå og ha nytte av boken. Den passer for alle som ønsker å nå sine mål.

 

"Stoffet er formidlet på en forståelig, spennende og lettlest måte, selv om mye av det er basert på relativt kompleks og avansert forskning".
Ole-Arvid Liodden, Coach

 

Boken tar også for seg sentrale egenskaper hos mer enn 500 suksessfulle mennesker verden over. Egenskapene ble avdekket i en 10 år lang undersøkelse som inkluderte intervju med alt fra Bill Gates, Harry potter forfatter J.K.Rowling, skuespiller Russell Crowe til NASA ingeniører, tannleger, advokater, forfattere med mer. Alle hadde nådd de målene de hadde bestemt seg for. 


3

SKAPELSENS PARADOKS


VENNLIGST MERK!
Denne boken er ikke lenger i salg via Camillos nettbutikk. Vi selger den kun via Amazon (England, Tyskland og andre Amazon steder). Dette fordi vi både trykker og selger boken via Amazons tjenester.

 

Linken til "kjøp-knappene" under går til både Amazon ENGLAND og TYSKLAND. Dette fordi England i skrivende stund (26.mars, 2021) ikke sender bøker til andre land enn sitt eget. Ergo sender de ikke til Norge, men det gjør fortsatt Tyskland.

Benytt derfor kjøp knappen til Amazon Tyskland under.

 

Siden bøker er fritatt fra moms og toll slipper du å betale dette ved bestilling av boken fra Amazon. Som det står på toll.no om bøker: "Du skal ikkje betale toll eller meirverdiavgift på bøker til eige bruk.​"


.
OM BOKEN
Denne boken vil vise deg at hele skapelsen bunner i ett Kosmisk Sinn som spiller et helt utrolig "spill" med seg selv. Hver og en av oss er punkter av bevissthet som representerer dette kosmiske sinnet. Alt er en del av en større plan. Se video-trailer lenger ned på siden.

 

Vi beveger oss langs sirkelen av skapelsen (eller snarere spiralen) og vi vil ende opp der vi startet - i paradoksepunktet. Nå har vi kommet til et punkt på sirkelen hvor det er på tide å oppdage og huske hvem vi virkelig er.

 

Når du våkner og ser det store bildet av skapelsen blir du en bevisst medskaper av vår virkelighet. Ditt nåværende liv handler om å våkne opp for igjen å huske hvem du er. To RE-MEMBER (igjen bli et bevisst medlem av det kosmiske sinnet).

 

Tilbakemelding fra lesere:

"Camillo Løken er drevet av en prisverdig overbevisende og uopphørlig indre trang til å utforske broen mellom ånd og vitenskap, så å si bevise at det usynlige er synlig for andre sanser enn øyet. Et mer bærekraftig prosjekt i vår tid hvor den som befatter seg med det åndelige latterliggjøres og mistenkeliggjøres i media og fornektes eller forties fra viten- skapelig hold, er vanskelig å tenke seg. Vitenskapen står på stedet hvil, og mennesket har altfor lenge gått på eksistensiell tomgang sjelen vår roper etter tilkobling til en høyere forbindelse. Skapelsens paradoks kan være giret som gjenkobler oss til motoren slik at vi endelig beveger oss fremover i en verden med ånd og vitenskap i skjønn og sann forening." Nina Ferguson redaktør Energica


"Hjertelig takk for den fantastiske boka som passa meg perfekt! Det er mye der som stemmer med min tro og overbevisninger!!! Jeg tror dette er viktig stoff for menneskeheten, for dypere forståelse som fører til bedre livskvalitet og fred på jord!!!" 
- Lillebeth, Feng Shui-konsulenten


"Tusen, tusen tack för den fantastiska boken du har skrivit Camillo Løken. Skapelsens paradoks har definitivt blivit till en av mina favoriter, samman med Bevissthetsskiftet."
- Nina Ruokojärvi


"Anbefaler alle å lese den nye boka til Camillo Løken. Veldig interessant emne, som er belyst på en helt annen måte enn du har lest før! Ikke "svevende", men "håndfast"! "
- Kari-Anne Vik

 

Tilbakemelding fra lesere av den engelske utgaven av boka:


"Brilliantly researched material. What an extraordinary man to uncover at such a young age the truth to all of reality. Leaves a sweet taste after reading this book. Extremely insightful and in my opinion a world changing book."
- By Hails on January 29, 2014 (Amazon customer)


"This book will open up the doors to connect with your source. Will answer all of the questions and very much aligned with the other religious books. A must read."  
By Armd Parvez on December 2, 2014 (Amazon customer)

 



Denne nettbutikken eies av Camillo Løken.
Copyright.  All Rights Reserved