Cum să fii memorabil în comunicarea cu clienții și colaboratorii tăi


Vei descoperi în acest masterclass tehnici prin care să faci fiecare moment, fiecare conversație, negociere sau vânzare, un moment memorabil.

Masterclass online de două ore si jumătate, pentru manageri, antreprenori și profesioniști care vor să influențele prin comunicare, prin atitudine și prin limbaj nonverbal.

JOI 3 SEPTEMBRIE 2020

19:00 - 21:30

CE SUBIECTE VOM ABORDA ÎN MASTERCLASS?

  • Patru criterii necesare pentru ca un moment să fie memorabil: autenticitate, răsturnare de situație, analiza publicului, analiza momentului;​

  • Metode de concentrare a mesajului;

  • Cinci modalități de a furniza un mesaj memorabil: gestul-manifest, mesaj scris, filmat, statistici, demonstrații practice;

  • Cum să eliminăm tracul.

DE CE SĂ PARTICIPI LA ACEST MASTERCLASS

Acest masterclass este construit astfel încât tu, în calitate de manager sau antreprenor să poți beneficia de următoarele livrabile concrete:

Clarificarea modului ideal în care o idee trebuie construită ca mesaj public​;

 

Fidelizarea prin mesaj, misiune, conținut al cărui țintă să fie atât de bine legat de năzuințele societății, încât să provoace emulație și dependență. În mastercass vei descoperi cum să transmiți în mod ideal o idee pentru că această să ajungă la publicul tău.

Cristalizare prin exerciții de concizie;

 

Toate ideile bune trebuiesc puse în practică, vom face o serie de exerciții pentru a descoperi și a te lămuri cum te poate ajuta pe tine infrormațiile din masterclass. Mai mult de atât, vei putea aplica cele menționate chiar de a doua zi.

Întărirea mesajului prin tehnici de gestică, oratorie, imagine, mișcare corporală;

Comunicare este procesul de transmitere a informațiilor și sentimentelor (idei, păreri, atitudini, opinii) de la un individ către un alt individ sau de la un grup. Vei descoperi în masterclass tehnici de întărire a mesajelor transmite prin gestică, oratorie și comunicare non verbală.

Tehnici de canalizare pozitivă a tracului în public;

Trucurile pentru a scapă de emoții îți arată că practic, noi avem un lucru de făcut. Avantajul este că atunci când ne concentrăm pe informația pe care trebuie să o transmitem, uităm de detaliile care ne obsedau și stresau. Suntem  atenți doar să structurăm cât mai bine informația.

VIDEO INVITATIE LA MASTERCLASS DIN PARTEA LECTORULUI

CUI I SE ADRESEAZĂ ACEST MASTERCLASS

Antreprenori implicați activ în business

Ca antreprenor, e important să știi să comunici corect  și eficient mesajul atat în cadrul unei întalniri  cu partenerii de business și cu clienții,  cât și obiectivele  și rezultatele,  angajaților  ca să generezi acțiunie!  Un element de bază în business, precum comunicarea, stabilește de multe ori cursul dezvoltării relațiilor înca de  la prima întalnire.

Manageri și profesioniști preocupați de dezvoltare personală și profesională

Prin ceea ce spui trebuie să transmiți emoții, trebuie să conturezi imaginea unui sentiment și să creezi dintr-o idee un element memorabil. Acest masterclass, te va învăța metodologic care sunt tehnicile prin care să construiești un mesa coerent, cum să comunici eficient cu interlocutorul,  cum să evidentiezi esentialul  prin comunicare non verbală, prin gesturi și tonalitate, astfel încât să rămâi memorabil!

Consultanți și freelanceri care vor să-și actualizeze cunoștiințele 

Să fii freelancer sau consultant independent, nu e un lucru simplu, toate elementele ce țin de dezvoltarea și evidențierea ta pe piață sunt în grija ta. Dacă ești în căutare de noi modalități de a fi mai productiv, de a comunica corect pe piață cu ce te ocupi, de a atrage noi clienți și de a primi recomandări potrivite, atunci îți recomandăm participarea la masterclass.

DESPRE EXPERT

Cristi Brancu este omul care convinge prin felul în care pune în valoare momentele memorabile. 29 de ani de media, 12 ani că trainer, 17 ani de manager în presă scrisă, 14 ani de radio,13 ani de televiziune, 14 ani de blogging și vlogging, sute de evenimente organizate și moderate, 5 cărți scrise. Urmează a șasea, despre cum să creezi un moment memorabil în orice zi de business. De la conținut la apariție publică.

 

De trei ani de zile este în echipa de speakeri și moderatori Business Days.

 

De un an, a inițiat proiectul Story-trainer, prin care susține organizații, comunități și persoane publice să-și construiască o poveste memorabilă și transformă brandul acestora într-unul uman, atrăgător și puternic.

 

JOI, 03 septembrie, 2020, 19:00 

Acest Masterclass se adresează tuturor profesioniștilor și antreprenorilor activi care doresc să asimileze sau să actualizeze o bază solidă de cunoștințe și instrumente de tehnici pentru dezvoltarea unei comunicări corecte și memorabile. 

Două ore de învățare, interacțiune și experimentare online, din confortul propriei tale case.

Un eveniment dedicat unui grup restrâns de participanți: grupa va avea maxim 10 cursanți.

DAYS
0
0
HOURS
0
0
MINUTES
0
0
SECONDS
0
0

Grăbește-te, locurile se ocupă repede!

Dacă ai mai multe programe de masterclass la care vrei să participi, atunci folosește codurile de discount de mai jos. 

  • ​2XBDM-DISCOUNT și ai 5 % discount la achiziționarea a 2 masterclass-uri din catalog
  • 3XBDM-DISCOUNT și ai 10% discount la achiziționarea a 3 sau mai multe masterclass-uri din catalog

Cum folosești codul? Adaugă în coș toate produsele pe care vrei să le cumperi și la filal introdu codul de discount în căsuța reprezentativă. Reducerea se va aplica pentru prețul total din coș.

Taxă de participare la masterclass

50€ + TVA

DETALII IMPORTANTE DESPRE MASTERCLASS

PAȘI DE URMAT PENTRU PARTICIPARE

  • Completează formularul și înscrie-te la masterclass

    Înscrie-te la masterclass completând formularul și achitând taxa de participare.

    Dacă dorești factură pe firmă, poți solicita plata prin OP folosind butonul de help din colțul dreapta jos.

     

  • Primești toate datele de despre masterclass pe adresa de email înscrisă în formular

    Urmărește email-ul, îți vom comunica toate informațiile necesare pentru logarea la masterclass. Orice modificare sau informare va fi transmisă pe email. Dacă aveți alte neclarități sau probleme puteți oricând lua legătura cu un reprezentant al nostru.

     

  • Intră pe zoom la momentul stabilit. 

    Înainte de a te conecta pe zoom, va trebui să te înregistrezi gratuit pe link-ul trimis pe email. Încearcă să te loghezi cu cel puțin 5 minute înainte de începerea masterclass-ului, vei avea posibilitatea, dacă întâmpini probleme să ne anunți din timp pentru a te ajuta să le soluționezi.

  • Vei primi înregistrarea masterclass-ului pe email, după derularea acestuia.

    În termen de 2-3 zile lucrătoare, vei primi pe email datele de acces la înregistrarea masterclass-ului. Accesul se face pe bază de parolă. Parola va fi evidențiată în email. 

    Aveți la dispoziție înregistrarea pentru 30 sau 90 de zile de la primirea datelor de acces. 

     

CE SPUN CEI CARE AU PARTICIPAT LA WEBINARIILE SI MASTERCLASS-URILE ORGANIZATE DE BUSINESS DAYS

Primim atâta valoare de fiecare dată, încât simt că avem datoria de a crește, a ne dezvolta continuu și a oferi mai departe calitate superioară clienților noștri, partenerilor și tuturor celor cu care relaționăm. Continuați! Avem nevoie de voi! Avem nevoie să înțelegem că doar prin educație putem să ne creștem propriile standarde, să devenim mai buni, să oferim mai mult. Vă mulțumesc și vă prețuiesc!​​

Lucilia Vasilescu

Antreprenor

”Imi plac oamenii care cred in puterea altor oameni. si in puterea modelatoare a povestii lor. Asa l-am remarcat pe Cristi Brancu. Iar in ultimul an, am fost martorul cresterii lui spre un maestru al "story-crafting-ului". 

Cristi Onețiu​​

Felicitari pentru faptul ca poti aduce in aceste webinaruri oameni cu asa valoare profesionala. Daca acesti oameni aleg sa participe la webinarurile tale inseamna ca si ei vad o valoare reala si in colaborarea cu tine. Am mai tot participat pe la diferite webinaruri saptamanile astea pentru ca am mai mult timp decat de obicei si vreau sa iti spun ca de departe webinarurile tale sunt cele mai atractive pentru mine - practicieni care povestesc din experienta lor reala.

​​Mihai Mihailovici

Atreprenor

RECOMANDARILE NOASTRE


Cei care au ales să participe la acest masterclass s-au uitat și au ales să participe și la aceste masterclass-uri și webinarii

Copyright © 2020 Business Days. Toate drepturile rezervate

FAQ                     Termeni și Condiții                          Prelucrarea Datelor Personale                         Politica privind modulele cookie                           Politica de confidențialitate