About Us

Our Vision

Στο Believe In You πιστεύουμε σε έναν καλύτερο κόσμο!

 

Πιστεύουμε πως όλοι μπορούμε να ζήσουμε σύμφωνα με τα θέλω και τις ανάγκες μας και να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Αυτό που μας λείπει είναι ο τρόπος, η γνώση, τα εργαλεία, η πίστη και η έμπνευση.

 

Όραμα του Believe In You από το πρώτο του βήμα μέχρι σήμερα, είναι να γίνει η γνώση για δεξιότητες ζωής προσιτή σε όλο τον κόσμο ώστε εν τέλει να ζήσουμε πιο χαρούμενοι και ελεύθεροι!

Our Mission

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε τη γνώση, τα εργαλεία και τη μεθοδολογία για εκπαίδευση σε όλες τις δεξιότητες που μπορούν να κάνουν τη ζωή μας και τις σχέσεις μας καλύτερες!

 

Προσεγγίζοντας την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη από όλα τα επίπεδα και παρέχοντας μια σειρά από υπηρεσίες – από ανοιχτά σεμινάρια μέχρι προσωπικό coaching- σχεδιασμένες σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτάσεις του κόσμου, θέλουμε να μεταδώσουμε τη γνώση σε όποιον από εσάς θέλει να φέρει θετικές αλλαγές στη ζωή του. Εμπλουτίζοντας συνεχώς τη μεθοδολογία μας και της προσέγγιση, παρέχοντας νέες υπηρεσίες, κρατώντας θετική στάση απέναντι στη ζωή και τους ανθρώπους, ταξιδεύοντας σε κάθε γωνιά της Αθήνας και της Ελλάδας θέλουμε να σας παρασύρουμε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι έμπνευσης & αλλαγής.

Our History

  • Τα γενέθλιά μας γιορτάζονται στις 29 Μαρτίου!

    Για πρώτη φορά το δικό μας όνειρο γίνεται πραγματικότητα και το Believe In You έρχεται με το 1ο δωρεάν σεμινάριο με θέμα τη «Θετική Σκέψη & Ψυχολογία»! Σ’ ένα σεμινάριο φρέσκο και σχετικά άγνωστο ακόμα για τα ελληνικά δεδομένα.

    Το ταξίδι μόλις ξεκίνησε!

    2013

  • 2014

    Τον Ιανουάριο του 2014, τα πρώτα μας workshops!

    Με την έναρξη του 2014 το Believe In You προχωράει ακόμα ένα βήμα με τη διοργάνωση κύκλων βιωματικών σεμιναρίων για μικρές ομάδες ανθρώπων, ώστε να δουλέψουμε πιο προσωπικά πλέον την αλλαγή!

  • Το 1ο Life Skills training!

    Τον Οκτώβριο του 2015, το Believe In You έρχεται με το 1ο Life Skills training, ένα ολοκληρωμένο τρίμηνο πρόγραμμα εκπαίδευσης στις δέκα βασικές δεξιότητες για τη ζωή!

    2015

  • 2017

    Το Believe In You πάει Θεσσαλονίκη!

    Μετά από 4 χρόνια συνεχούς διοργάνωσης σεμιναρίων στην Αθήνα, το Believe In You ανηφορίζει Θεσσαλονίκη. Τον Νοέμβριο του 2017 ξεκινάνε τα πρώτα σεμινάρια Αυτοπεποίθησης και Διαχείρισης Άγχους του Believe In You . Όπως σε όλα τους, έτσι και στη γνώση, οι Θεσσαλονικείς αποδεικνύονται πολύ θερμοί, με αποτέλεσμα το ραντεβού να ανανεώνεται κάθε 2 μήνες και έπειτα κάθε μήνα, με νέους κύκλους σεμιναρίων που διοργανώνονται στο κέντρο και στην Καλαμαριά.

  • Believe In Friends και podcasts!

    Μετά από 5 χρόνια δράσης το Believe In You βρίσκει ακόμα έναν πρωτότυπο τρόπο να φτάσει σε όλη την Ελλάδα, δημιουργώντας την online υπηρεσία Believe In You Friends και καλώντας τον κόσμο να γίνουμε σε μία μεγάλη παρέα προσωπικής ανάπτυξης!

     

    Οι φίλοι του Believe In You απολαμβάνουν κάθε εβδομάδα στο email τους αποκλειστικό θεματικό περιεχόμενο σε όλο το εύρος θεμάτων προσωπικής ανάπτυξης μέσα από podcasts, αποκλειστικά άρθρα της Εύης Ξυραφά και μία συλλογή άρθρων του flowmagazine.gr.

    2018

  • 2019

    Το 1ο Life Skills Training διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη!

    Μετά από 7 επιτυχημένους κύκλους σεμιναρίων στην Αθήνα, τον Οκτώβριο του 2019, το Life Skills training και η ομάδα του Believe In You, πιστοί στην αποστολή τους να φτάσουν σε όλη την Ελλάδα φτιάχνουν βαλίτσες για Θεσσαλονίκη!

  • Το Life Skills training και σε e-learning!

    Τον Ιούνιο του 2019, ένα ακόμα όνειρο γίνεται πραγματικότητα για το Believe In You! To αγαπημένο life skills training μπορεί τώρα να φτάσει σε όλη την Ελλάδα καθώς είναι πλέον διαθέσιμο σε μορφή e-learning!

    2019

  • 2020

    Πακέτα podcasts του Believe In You!

    Το Believe In You καινοτομεί ακόμα μια φορά και φέρνει την προσωπική ανάπτυξη στο ακουστικό σας! 90 μισάωρες ηχογραφημένες συνεντεύξεις, χωρισμένες σε 3 θεματικές: Αυτογνωσία & Αυτοβελτίωση, Διαπροσωπικές Σχέσεις & Επικοινωνία, Εργασία & Σχεδιασμός καριέρας.

  • Online σεμινάρια του Believe In You!

    Τον Απρίλιο του 2020, εν μέσω καραντίνας, το Believe In You προσαρμόζεται στις εξελίξεις και διοργανώνει τους πρώτους κύκλους σεμιναρίων, διαδικτυακά μέσω Zoom. Έτσι όχι μόνο διατηρείται ζωντανή η σχέση, αλλά πλέον φέρνει στην παρέα των σεμιναρίων Έλληνες από όλο τον κόσμο.

    2020

  • 2020

    Θέλω-Πιστεύω-Μπορώ- τα 3 κλειδιά της ζωής

    Και τα όνειρα εξακολουθούν να γίνονται πραγματικότητα για αυτούς που πιστεύουν. Το Σεπτέμβριο του 2020, η εμπνεύστρια του Believe In You και κύρια εισηγήτρια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, Εύη Ξυραφά, κρατάει στα χέρια της το βιβλίο της «Θέλω- Πιστεύω-Μπορώ:Τα 3 κλειδιά της ζωής», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα. Ένα βιβλίο για τις 10 βασικές δεξιότητες ζωής, σχεδιασμένο ως εγχειρίδιο αυτοβελτίωσης.

  • Masterclass από το Θέλω στο Μπορώ

    Για όσους είναι αποφασισμένοι για αλλαγή, το 2021 έρχεται ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης που θα σας οδηγήσει από το Θέλω στο Μπορώ!

    2021

Και συνεχίζουμε…

 

Από το 2013 μέχρι σήμερα συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος για τη ζωή και τη γνώση. We still believe και μάλιστα ακόμα περισσότερο, καθώς έχουμε δει τις ζωές των ανθρώπων να αλλάζουν προς το καλύτερο!

Μείνετε συντονισμένοι, λοιπόν, γιατί συνεχώς έρχονται καινούρια πράγματα.

 

Υ.Γ. We really believe in you and what you can achieve!

Our Team

Εύη Ξυραφά

«Μεταδίδοντας τη γνώση για μια καλύτερη ζωή»

Η Εύη Ξυραφά είναι ο άνθρωπος που είναι ταυτόχρονα πίσω και μπροστά από τις “κάμερες” του Believe In You. Είναι η εμπνεύστρια της δράσης που μετέδωσε το όραμα να γίνει η γνώση στις δεξιότητες ζωής προσιτή σε όλο τον κόσμο!

 

Ξεκινώντας το 2013 με βάση το περιοδικό Flowmagazine.gr, του οποίου είναι ιδιοκτήτρια και διευθύντρια, δημιούργησε την ιδέα για το Believe In You. Πάθος της είναι η εκπαίδευση για μια καλύτερη ζωή. Είναι σύμβουλος προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια, και συγγραφέας του βιβλίου «Θέλω-Πιστεύω-Μπορώ», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα.

 

Με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας σε life & career coaching και 17 χρόνια στην εκπαίδευση ενηλίκων, δεν σταματάει να βρίσκει τρόπους για να φέρει τους ανθρώπους σε επαφή με τα εργαλεία που χρειάζονται για να χτίζουν μια ζωή σύμφωνη με τα θέλω και τα όνειρά τους!

 

Moto της: Ο στόχος που δεν πέτυχα, είναι ο στόχος που δεν έβαλα!

Saky Koulibaly

«Η ζωή είναι όμορφη και απλή»

O Saky Koulibaly είναι ο άνθρωπος στο backstage. Η περιέργειά του για τη ζωή και τον κόσμο και η αγάπη του για τους ανθρώπους φέρνει συνεχώς στην ομάδα νέους τρόπους για να γίνει το όραμα πραγματικότητα. Είναι από το ξεκίνημα του Believe In You, η ψυχή πίσω από τα social media του Flowmagazine, γνώστης των τεχνικών και στηρίζει με τις δράσεις και τις ιδέες του όλη την πορεία.

Ελεάννα Βλάχου

«Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις»

Η Ελεάννα Βλάχου είναι το ακούραστο χέρι που δουλεύει για να στηρίξει με εικόνα κάθε μας δράση. Το εικαστικό είναι η μισή αρχοντιά και η Ελέαννα έχει τον τρόπο να μετατρέπει την ιδέα σε εικόνα. Η δράση της όμως δε σταματάει εκεί, πιστή στο όραμα της ομάδας συμβάλλει με τις δικές τις ιδέες και με τις απίστευτες οργανωτικές της ιδιότητες, ώστε τo Βelieve In You να γίνεται καλύτερο κάθε μέρα και μαζί με αυτό και οι ζωές μας!

Χριστίνα Μαρία Δραμιτινού

«Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, αλλά κάποιος πρέπει να τις γράψει!»

Και επειδή δεν αρκεί μία εικόνα, η Χριστίνα Δραμιτινού είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται συχνά πίσω από τις λέξεις. Με πάθος για τη γραφή μετατρέπει ιδέες σε κείμενο! Παράλληλα, μπαίνοντας στην ομάδα από μικρή, εξελίσσεται μαζί με το Believe In You, δίνει feedback στα βήματα και βάζει τα λιθαράκια της για να γίνονται τα όνειρα πραγματικότητα.


Συνδεθείτε μαζί μας!

© Copyright Believe in You. All Rights Reserved.