Dato: 13-15.november, 2020, Tur: Oslo-Kiel-Oslo (med Colorline)

Bli med på spirituelt cruise til Kiel.

med Lilli Bendriss & Camillo Løken

REGLER RUNDT INNENDØRS ARRANGEMENT

Torsdag 5.november gikk myndighetene ut med nye tiltak med hensyn til korona-stiuasjonen. Når det gjelder reglene rundt arrangment er ingenting endret. De sier: "Innendørs kan det være inntil 200 personer på arrangementer hvor alle i publikum sitter i fastmonterte seter."

 

Vi vil avholde vår konferanse i Colorlines flotte Auditorium der setene er fastmontert.

SISTE FRIST

0
0
DAYS
0
0
HOURS
0
0
MINUTES
0
0
SECONDS

Siste frist for påmelding nærmer seg. Mandag 9.november kl. 12:00 er siste mulighet for å melde seg på vårt cruise til Kiel.  Det blir to spennende, innholdsrike dager med påfyll for kropp, sinn og sjel.

DU ER ALDRI ALENE

med din spirituelle tro.

Bli med på mini-cruise med Lilli og Camillo og møt likesinnede, spirituelle mennesker.

OPPLEV ET INNHOLDSRIKT OG HERLIG CRUISE MED LILLI BENDRISS & CAMILLO LØKEN!

Video fra vår forrige tur 26-28.august. 2020

13 - 15.november, 2020 med Colorline Cruises!

Colorline og Covid19-informasjon.

Colorline fikk grønt lys av myndighetene for å åpne sine seilinger til Kiel for flere uker siden. Man går ikke i land i Tyskland, men blir liggende ved kai. Dermed får man ikke 10 dagers karantene når man kommer hjem.

 

Colorline har også redusert hvor mange passasjerer som kan være ombord. 

 

Det er også tatt høyde for 1-meter-regelen slik at bord i restaurant og i show Lounge har minimum 1 meter mellom seg. Buffet til frokost, lunsj og middag er erstattet med bordservering.


Colorline har som forebyggende tiltak om bord og på land innført rutiner for forsterket vask og desinfeksjon, og det er innført egen instruks for skipene for håndtering av personer der det kan være mistanke om smitte.  Det er satt opp informasjonsplakater og det gis informasjon på egne TV-skjermer om bord og på terminalene med gode råd om coronaviruset og forebyggende tiltak.

 

 

Vi har vært på tur med Colorline. Det er trygt å reise.

Vi, Lilli & Camillo, arrangerte minicruise tur til Kiel med nesten 50 deltakere 26-28.august, 2020. 

 

Vi ble ivaretatt på alle mulige måter. Det var veldig trygt og behagelig å reise. I tillegg var det mange færre passasjerer enn normalt siden Colorline opprettholder smittevern regler og 1 meter avstand. Det var antibac utenfor alle restauranter, taxfree, casino og så videre.

 

Her er en av flere tilbakemeldinger vi mottok fra deltakerne. Denne ga terningkast seks.

Hei, og takk for sist! 

 

Vil takke dere begge for "framifrå" engasjement, seriøsitet og humor. For meg var det en fordel å ha lest boken deres " Du er klarsynt" på førehand. En flott bok. Oppholdet på skipet fortjener en sekser, med nydelig mat, rent, ryddig og ordentlig på alle måter. Takk også til trivelige deltakere som delte med seg, også sosialt. 

 

Tusen takk for all kunnskap dere har sendt.

 

Mine beste anbefalinger. 

Aud Sigrunn Kvammen

COLORLINE ER VERIFISERT

ColorLine er det første selskapet i Norge som er blitt verifisert av DNV GL for selskapets systemer knyttet til håndtering av smittevern om bord på skipene og på terminalene. DNV GL er et av verdens ledende risiko- og klassifikasjonsselskaper. Les mer om trygg reise her (åpner et nytt vindu)


BLI MED PÅ TUR
13 - 15.november 
med Colorline Cruises!

Gjør som mange før deg - unn deg et herlig cruise til Kiel, Tyskland med Lilli og Camillo og få feriefølelsen med en gang du trår over landgangen. Det blir to fantastiske og innholdsrike dager som venter deg.

 

  • Spennende foredrag, undervisning og kanaliseringer i skipets store auditorium med Lilli og Camillo (begge dager).
     
  • Matopplevelser av høy kvalitet. Deilig frokost og herlig lunsj og middager i restaurantene. Utvalget ombord spenner fra innholdsrike sharing-menyer til ekte gourmet med kortreiste råvarer. 
     
  • Forrykende og spektakulære musikalshow om kvelden i skipets Show Lunge. Musikalartistene fremfører et fyrverkeri av dans, musikk, farger og spilleglede.
      
  • Ombord har du muligheten for også å unna deg en luksuriøs spa-behandling, en tur i fitness-senteret, en deilig drink i Observation Lounge på dekk 15 eller litt hyggelig taxfree shopping .

Det blir med andre ord rikelig med påfyll for kropp, sinn og sjel. 

 

  • 13

    SEP

    2020

    Avreise Oslo. Ombordstigning og Innsjekk. Konferansen begynner 11:15.

  • 14

    SEP

    2020

    Ankomst Kiel kl. 10:00. Avreise kl. 14:00 samme dag. Konferansen begynner kl. 14:00

  • 15

    SEP

    2020

    Ankomst Oslo kl. 10:00

OM KONFERANSEN


KONFERANSEOMRÅDET

Skipet har en stor og fin konferanseavdeling på dekk 12. 

AUDITORIUM

Konferansen holdes i skipets flotte auditorium med deilige, behagelige seter. Her er det bare å lene seg tilbake og ta inn livsendrende informasjon fra Lilli & Camillo

PAUSER

I pausene serveres det kaffe, te, vann og frukt

 

 

 

ET BEDRE LIV MED
ØKT BEVISSTHET

Fra Uro til Ro.
Fra Motgang til Medgang.

Fra Slit til Flyt.


  • Ønsker du mindre stress og mer flyt i livet? 
  • Ønsker du mer forståelse om meningen med ditt liv slik at du får mer indre ro?
  • Ønsker du å få mer innsikt i hvordan den ikke-fysiske, åndelige verden og dets "regler/lover" påvirker våre liv i den fysiske verden? 
  • Ønsker du å bli mer bevisst på hvordan du hele tiden “kommuniserer” med Universet og hvordan dette kan bidra til mer flyt og medvind i livet?
  • Ønsker du svar på spirituelle spørsmål som opptar deg?

Hvis svaret ditt er .. JA .. på et eller flere av disse spørsmålene .. da kan vår konferanse-tur til Kiel være noe for deg. Den vil blant annet inneholde en egen spørsmål & svar runde om spirituelle temaer. Her kan du da få svar på ting du lurer på. 

Det blir to fantastiske og innholdsrike dager som venter deg på ColorCruises sammen med Lilli & Camillo.

  • Spennende foredrag, undervisning og kanaliseringer i skipets store auditorium.
  • Konferansen vil innvie deg i hvordan det som skjer i livet ditt henger sammen med dine tanker, følelser, energi, vibrasjon og frekvens.
  • Camillo viser deg en enkel, oversiktlig og spennende forklaringsmodell med ulike trinn av hvordan ditt liv vil kunne endre seg til det bedre.
  • Lilli vil bidrar med sine bevissthetserfaringer og innsikt gjennom 30 år. Hun vil guide deg igjennom berikende øvelser og kanalisere Lysspråket som inneholder visse frekvenser som kan bidra til økt bevissthet. Dette kombinert med forklarings-modellen til Camillo vil kunne hjelpe deg til mer flyt og medgang i livet.
  • Med våre 45 års erfaring tilsammen (Lilli 30 og Camillo 15) vil vi også svare på spirituelle spørsmål deltakerne måtte ha i vår spørsmål-og-svar runde.
  • Etter at du har meldt deg på kan du sende inn spørsmål via vårt kontaktskjema her

 

Spørsmål & Svar runde

 

Etter at vi lanserte vår podkast Ånd & Vitenskap i april har vi fått mange henvendelser fra lytterne som lurer på forskjellige ting innen ulike spirituelle temaer.

 

På denne turen legger vi opp til en egen Spørsmål & Svar runde. Alle som melder seg på kan da enten sende inn spørsmål på forhånd til oss eller skrive ned spørsmål på en lapp som leveres oss i løpet av konferanse. Eller man kan stille spørsmål direkte til oss når vi holder vår Spørsmål & Svar runde. 

På denne opplevelsesturen kombinerer vi spennende undervisning om økt bevissthet med flere gode kulinariske matopplevelser av høy kvalitet ..

 

...samt forrykende og spektakulære musikal-show i skipets flotte ShowLounge om kvelden.

 

Det blir også  satt av egentid med muligheten for å kunne unne deg selv en luksuriøs spa-behandling, litt hyggelig taxfree shopping eller andre spennende opplevelser skipet har å by på.

 

Dette er en tur som vil gi deg påfyll på alle plan: kropp, sinn og sjel.

 

Vi gleder oss!

 

Lilli & Camillo

HVA SIER TIDLIGERE DELTAKERE

Hei og takk for en utrolig flott reise (i dobbelt forstand) med dere, for både konferansen/ seminaret og selve båtturen var helt fantastisk.  Fint å få repetert mye av det kloke og logiske fra deg Camillo,og ordentlig spennende å møte Lilli Bendriss.

 

Siste dag var det som om ingen ville reise hjem, alle ville ha mer. Ja, vi kunne blitt en uke ombord med dere!  Så innholdsrike dager, nydelig båt og lekker mat, og så flotte mennesker som deltok og som kom fra hele landet, spennende gjeng!  

 

Dette cruiset anbefales til alle, på det aller varmeste. Og selv deltar jeg gjerne om igjen!!!   De aller beste hilsener fra Mette (Krøtøe). Oslo.

Mette Krøtøe

Hei og tusen takk for et fint og lettlivat seminar! For meg var det godt å høyre det på den måten du presenterte det Camillo!

 

Og i tillegg kunne vise til mykje fakta og forskning. Dag to blei ein sterk opplevelse, med tromming og lysspråk, som satte i gang en del i meg som fortsatt vibrerar vidare.

 

Fortsett med desse seminara!! Det var så folkelig og jordnært at dette kan alle tåle! 

 

Tusen takk for denne gongen! 
 

 

Mvh Merete Duestøl 

 

 

 

 

Merete Duestøl

Hei, og takk for sist! 
 

Vil takke dere begge for framifrå engasjement, seriøsitet og humor.

 

For meg var det en fordel å ha lest boken deres Du er klarsynt på førehand. En flott bok. 

 

Oppholdet på skipet fortjener en sekser, med nydelig mat, rent, ryddig og ordentlig på alle måter.

 

Takk også til trivelige deltakere som delte med seg, også sosialt. 

 

Tusen takk for all kunnskap dere har sendt.Mine beste anbefalinger. 


Mvh, Aud Sigrunn Kvammen

 

Aud Sigrunn Kvammen

Dette var et givende cruise med mye informasjon som var lett forståelig og med litt humor. Supert.

 

Det var også sterke energier som var healende og som åpnet opp for videre utvikling. Jeg likte at det var oppdelt i informasjon og energi-øvelser. Herlig.

 

Flott cruise med flotte mennesker.

 

Håper og ser fram til at det blir cruise i Karibien neste gang. 

Mvh, Wenche Mikalsen

 

Wenche Mikalsen

PROGRAM FOR REISEN


Her ser du programmet for vårt konferanse-cruise dag for dag.

Dag 1  26. august, 2020

11:00 

OMBORDSTIGNING

Hjortneskaia, Oslo.

Vår gruppe blir hentet av Colorlines kontaktperson for konferanser som tar alle med til konferanse-området.

11:15 - 17:15

KONFERANSE MED PAUSER OG LUNSJ

Lilli & Camillo ønsker velkommen i Auditoriumet i konferansenavdelingen.

Kaffe/te, vann og frukt i pausene.

13:30- 15:00

LUNSJ

Lunsj med bordservering. Reserverte plasser. 

18:30 - 20:00

SPEKTAKULÆRT SHOW I SHOWLOUNGE

Det er reserverte plasser til vår konferanse-gruppe.  Oppmøte i Show Lounge senest 30 min før showstart.

20:30 - 

MIDDAG 

3-retters middag i Oceanic a la carte. Reserverte plasser.

Etter middag 

EGENTID 

Nyt resten av kvelden med å utforske skipets andre fasiliteter som for eksempel den flotte panorama-baren på dekk 15 (Observation Lounge).

Dag 2  27. august, 2020

08:00

FROKOST FØR ANKOMST I KIEL

10:00

ANKOMST KIEL

4 timer egentid til å utforske alt skipet har å by på. Så lenge Tyskland er klassifisert som rødt land vil ingen kunne gå i land. Avgang fra Kiel kl. 14:00

14:00 - 18:00

KONFERANSE MED PAUSER

Lilli & Camillo ønsker velkommen til dag 2 i Auditoriumet i konferansenavdelingen.

Kaffe/te, vann og frukt i pausene.

Vennligst Merk! Lunsj ordner man selv og må gjøres ferdig før vi starter kl. 14:00.

18:30 - 20:00

EGENTID

Show - Taxfree shopping - Spa 

Nyt tiden med enda et spektakulært show (ikke samme som dag 1) eller unn deg et herlig spa. Eller en tur i fitness-senteret eller hva med litt tax-free shopping. Man må selv booking plass til show dersom man ønsker å se showet på dag 2. 

20:30 - 

MIDDAG 

Deilig middag med bordservering.

Reserverte plasser. 

Etter middag 

EGENTID 

Nyt resten av kvelden med å utforske skipets andre fasiliteter som for eksempel den flotte panorama-baren på dekk 15 (Observation Lounge).

Dag 3  28. august, 2020

08:00

FROKOST FØR ANKOMST TIL OSLO

10:00

ANKOMST OSLO


Trenger du hotellovernatting?

Om du bor et sted i Norge som gjør at du ikke rekker å reise hjemmefra for å bli med når vi starter konferansen 11:15 den 13.november vil det være nødvendig å ankomme Oslo dagen før - 12.november. Man ordner selv med

evt. hotellovernatting. Vi kan da anbefale Clarion Collection Hotel  Gabelshus (en del av Choice kjeden) ettersom det ligger i veldig kort avstand fra Hjortnes-kaia der Colorline ligger. Adressen til hotellet er Gabels gt. 16,  0272 Oslo. 

 

Booking.com pleier å ha gode priser på overnatting i dette hotellet. Da er også frokost og middag (kveldsmat) inkludert. Bildet under viser hvor hotellet ligger i forhold til Colorline og Hjortneskaia.

 

DETTE ER INKLUDERT I PRISEN:

  • 3 STJERNERS UTVENDIG LUGAR MED HAVUTSIKT

    Komfortable lugar med vakker havutsikt og et fint, lyst bad med dusj. Det er mulighet for å oppgradere til 4 eller 5 stjerners lugar mot tillegg.

  • ALLE MÅLTIDER SLIK SOM SPESIFISERT I PROGRAMMET OVER

    Lunsj og 3-retters middag i Oceanic a la carte på utreise. Frokost ved ankomst til Kiel. 3-retters middag på hjemreise samt frokost ved ankomst til Oslo. For lunsj og middag er også 1 øl, vin eller mineralvann inkludert.

  • RESERVERTE PLASSER I SHOWLOUNGE

    På utreise er det reserve plasser til oss i Showlounge for å se kveldens  spektaklulære show. 

  • KONFERANSE MED LILLI & CAMILLO PÅ UTREISE OG HJEMREISE

    Du får oppleve et fyldig og rikt konferanse-program med Lilli & Camillo.  Konferansen holdes i skipets flotte auditorium med store, behagelige seter. I pausene blir det servert kaffe/te, vann og frukt. 

  • RESERVERTE PLASSER LUNSJ & MIDDAG

    Vi har reserverte plasser til både lunsj og middag.

HVA KOSTER TUREN?


- Dobbellugar: Kr. 5300 pr. person i 3 stjerners utvendig lugar (havutsikt) med alt inkludert slik spesifisert over.

 

- Enkellugar: Kr. 5300 i 3 stjerners utvendig lugar (havutsikt) 1 person med alt inkludert slik spesifisert over.

 

Ønsker du oppgradering? 
Om du ønsker å oppgradere din lugar til en 4 eller 5 stjerners lugar kan du gjøre dette og betale mellom-legget. Prisen for oppgraderingen finner du på Meld-deg-på-siden her.


BILDER FRA COLORLINE

Her finner du et lite utvalg av bilder fra Colorlines skip til Kiel.


FOREDRAGSHOLDERE


På denne konferanse-turen vil Lilli & Camillo dele spennende informasjon med deg som kan bidra til økt bevissthet og starten på en ny og innholdsrik retning i livet. Tilsammen har de 45 års erfaring med koblingen mellom den ikke-fysiske, åndelige verden og vår fysiske verden.

Lilli Bendriss

Medium, forfatter, kurs og foredragsholder

Lilli har i en årrekke demonstrert sine intuitive evner som klarhørt, klarsynt, klarviten og klarfølt i mange år via TV-skjermen i program som Fornemmelse for Mord og Åndenes Makt.

 

Hun regnes som Norges mest kjente klarsynte. 

 

Hun er også foredragsholder og har holdt mange foredrag og kurs rundt omkring i Norge -  alt fra urkraft-kurs til  bevissthets­økning.
 

Hun har en lidenskap for å hjelpe mennesker til å øke sin bevissthet.

 

Lilli har utgitt flere bøker hvor av to er sammen med Camillo: Bevissthetsskiftet og Du Er Klarsynt.

Camillo Løken

Forfatter, kurs og foredragsholder

 

Camillo er forfatter, kurs­ og foredragsholder. Han var ateist i 40 år før han begynte på sin spirituelle reise. De siste 15 årene av sitt liv til har han brukt til å fordype seg i temaer innen personlig utvikling som berøre kropp, sinn og sjel.

 

Han har holdt hundrevis av foredrag og skrevet flere bøker om disse temaene både på engelsk og norsk. 

 

Camillo er drevet av en lidenskapelig indre trang til å utforske det han kaller broen mellom Ånd & Vitenskap, så å si bevise at det usynlige er synlig for andre sanser enn øyet.

 

To av Camillos bøker er utgitt sammen med Lill: Bevissthetsskiftet og Du Er Klarsynt.

PRAKTISK INFORMASJON


Reiser mellom Norge og Tyskland

Alle gjester må medbringe gyldig pass. Pass er eneste gyldig ID-dokument for nordmenn som reiser til, fra eller i Tyskland. Reiser du mellom Norge og Tyskland må du derfor ha med deg pass. Gjelder også barn. Disse reglene gjelder uavhengig av om du går i land i Kiel eller ikke. Les mer på politiets hjemmesider

© Copyrights by Lilli Bendriss & Camillo Løken. All Rights Reseved.