Jordingslaken inneholder 3 % sølvtråder innvevd i økologisk og behagelige bomull. Jordingslakene er sikre i bruk og har spesialutformet, norsktilpasset jordingstilkobling. Det følger med norskutviklede plugger for tilknytting til jordete kontakter etter EU-standard. 


De som begynner å sove med jordingslaken forteller at de sover bedre og i tillegg er drømmene mer levende. Mange sier at de husker drømmene oftere og i mer detalj når de sover med jordingslaken.

I boken Earthing viser man til et studie av en gruppe personer som var jordet i 30 dager mens de sov på jordingslaken. Resultatene viste at:

 

  • 85 % sovnet fortere
  • 93 % sov bedre gjennom hele natten
  • 82 % opplevde reduksjon i muskelstivhet
  • 74% opplevde reduksjon eller bortfall av smerter
  • 78 % opplevde bedre helse generelt

Kilde: Boken Earthing (studie publisert i ESD Journal 2000)

 

Tenk på at dette er en engangsinvestering som vil vare i mange år.  Forskning og studier samt tilbakemeldinger fra kunder som benytter jordingsprodukter viser til at man sover bedre og føler seg bedre når man er regelmessig jordet. 
 

"Ingen pille på jorden kan gjøre hva Moder Jord gjør" 
- Kardiolog Dr. Stephen Sinatra

 

 

The Applewhite study

Jording via for eksempel en jordingsmatte beskytter mot lavfrekvent stråling
Jording beskytter mot lavfrekvent stråling. I boken Earthing viser forfatterne til et et studie av Roger Applewhite som ble publisert i 2005 i European Biology and Bioelectromagnetics. Studien konstatert to fakta:

 

1. Elektroner beveger seg fra jorda til kroppen og vise versa når kroppen er jordet. Denne effekten er tilstrekkelig for å holde kroppen i den samme negativ-ladet elektriskee potensialet som jorden. 

 

2. Jording gir kraftig reduksjon av elektromagnetiske felt (EMFs) på kroppen. 

 

Dette studiet viste at når en person er jordet er kroppen skjermet fra lavfrekvent elektromagnetisk stråling. Det blir kalt The Umbrella Effect - paraply-effekten - siden jording fører til at man skaper et "beskyttelsefelt rundt seg".

 

Tegningen under er hentet fra boken Earthing og viser hvordan jording "skyver" det elektromagnetiske felt unna. Vidoen lenger ned viser også denne paraply-effekten.

Er Jording farlig?  
-feilinformasjon om jording og jordingsprodukter

 

Det er visse "aktører" som påstår at jording er farlig. Det er feilaktige påstander som avvises av blant annet UnoVita som har lang fartstid med jording.

I denne artikkelen skrevet av UnoVitas leder Jan F. Poleszynski forklarer han hvorfor:

 

https://shop.unovita.com/artikler/jordingfarlig


BOKA EARTHING

Clint Ober oppdager helsegevinstene med jording 

 

I 1998 satt en pensjonert kabel-TV direktør ved navn Clint Ober på en benk i Sedona, Arizona. Han la merke til at alle de forbipasserende gikk med sko av syntetisk plast eller gummi-såler. Han lurte på om slikt fottøy, som i økende grad hadde erstattet skinn siden 1960-tallet, kunne påvirke helsen.


Spørsmålet dukket opp fordi plast eller gummi-såler isolerer folk fra den naturlige elektriske overflaten fra jorden. Alle elektriske systemer i våre hjem, bedrifter og bransjer, er stabilisert og beskyttet av jorden i form av jording.


Han lurte på om dette energi-feltet også kunne beskytte helsen til mennesker. Clint Ober visste ikke den gangen at dette enkle spørsmålet ville sette i gang mange år med forskning som har resultert i flere vitenskapelige studier som involverer biofysikere og elektro-fysiologer, leger og idrettsfysiologer. 

 

Studiene har produsert fascinerende bevis som viser at direkte tilknytning til jordas energi har en kraftig og positiv innflytelse på kroppen.


For mer informasjon om disse funnene anbefales boken Earthing som er skrevet av Clint Ober, Dr. Stephen Sinatra og helse-skribent Martin Zucker. 

 

Under kan se innholdsfortegnelsen av boka.


© Copyrights by Camillo Løken. All Rights Reseved.