MASTER I SALGSTEKSTER

Vil du også tjene penge

på dine tekster?

Selvfølgelig vil du det! Og måske er du allerede en mester til at skrive tekster, der sælger – og tjener vanvittigt godt på det. Så stop bare med at læse videre ...

Men måske har overskriften fanget din opmærksomhed, fordi dine ord IKKE sælger? I hvert fald ikke godt nok. Frustrerende, ikke? Og stærkt uholdbart i en tid, hvor målrettet og velskrevet indhold er tidens mest effektive livline til flere kunder, flere ordrer, mere anerkendelse – og bedre bundlinje.
 

Heldigvis kan du lære det ...
 

Hej, mit navn er Rikke Moos.

Jeg er professionel tekstforfatter og underviser – og kreatør af Master i salgstekster.

 

Master i salgstekster er en intensiv tekstforfatter-uddannelse med certificering for dig, som vil mestre kunsten at skrive tekster, der virker som en magnet på dine ideelle kunder – og fylder din ordrebog.

 

Undervisningen foregår både fysisk og online. Og som deltager får du et solidt fundament af effektive tekstforfatter-teknikker og -værktøjer. Du arbejder naturligvis også med dine egne tekster undervejs, så du lærer at mestre disciplinen i praksis.

Master i salgstekster er for dig, hvis ...

  • Du er selvstændig og vil lære at skrive tekster, der sælger dig og dine produkter og ydelser til de kunder, du gerne vil have fat i.

  • Du er ansat i en marketingfunktion – og har brug for at blive knivskarp til at skrive tekster, der sælger, så din virksomheds budskaber rammer plet hos jeres ideelle kunder.

  • Du har planer om at starte som selvstændig tekstforfatter – og vil gerne have fundamentet i orden fra dag 1.

  • Uddannelsen er også for dig, der pt. er uden job – og gerne vil gerne have et af tidens stærkeste kort på hånden, så du bliver endnu mere attraktiv på jobmarkedet.

  • Og den er for dig, der er kørt fast i din markedsføring og alt for ofte oplever en skriveblokering – men er fast besluttet på at lære den her ultravigtige disciplin.

  • Og sidst men ikke mindst er den for dig, der bare vildt gerne vil lære at skrive tekster, der engagerer og motiverer dine ideelle kunder – og sælger.


Bliv klogere på uddannelsen

Hvad kan du forvente?

  • Få færdighederne til at skrive tekster, der sælger

    Du får et solidt fundament og færdighederne til at skrive tekster, der sælger dine produkter og ydelser.

  • Få styr på dit budskab

    Få styr på både dit business budskab – altså dit overordnede budskab i din forretning – og hvordan du finder skarpe budskaber til dine salgstekster, der er i tråd med dit business budskab.‌

  • Sæt ord på den værdi, du skaber

    Lær at sætte ord på den værdi, du skaber for dine ideelle kunder – og sælge på en sober og autentisk måde.

  • Bliv (meget) klogere på dine ideelle kunder

    Du får værktøjer til at kravle ind under huden på dine ideelle kunder, så du ved, hvilke triggers og ord, du skal bruge i dine tekster for at vække de rette følelser.

  • Lær at skrive effektive overskrifter, åbninger, call-to-actions mv.

    Bliv skarp til at skrive effektive overskrifter, åbninger, call-to-actions, bullets, garantier, PS’er – og hvordan du gør dine tilbud virkelig uimodståelige.

  • Professionel sparring og feedback på dine tekster

    Du får hjælp på sidelinjen hele vejen – i form af professionel sparring og feedback på dine tekster.

  • Lær at mestre tekstforfatterens 'hemmelige tricks'

    Du lærer at mestre de samme teknikker og værktøjer, nogle af verdens højst betalte tekstforfattere bruger hver dag.

  • Bliv indviet i de emotionelle triggers univers

    Få styr på, hvordan du bruger emotionelle triggers. Lær at udvælge de emotionelle triggers, der understøtter dit budskab bedst muligt – og væve dem naturligt ind i dine tekster.

  • Tjeklister og skabeloner til skarpe salgstekster

    Du får masser af tjeklister og skabeloner, du kan bruge til at skyde genvej til skarpe salgstekster, så du hurtigere får produceret dine tekster.

  • Få hurtigere styr på indholdet i dine salgstekster

    Bliv hurtigere til at skitsere indholdet i en salgstekst – og ikke mindst skrive den. Farvel skriveblokering!

  • Producér tekster, du kan bruge med det samme

    Du producerer tekster, du kan bruge med det samme til f.eks. din hjemmeside, salgssider, e-mail-kampagner, online-annoncer, artikler mv.

  • Lær at overbevise dine ideelle kunder – sobert og uden salgsgas

    Bliv klogere på, hvordan du overbeviser dine ideelle kunder om, at dine produkter og ydelser er værd at investere i – sobert og uden salgsgas.

Det siger deltagerne ...

“Guld værd for din virksomhed”

”Master i salgstekster er guld værd for din virksomhed!


Jeg ser så mange virksomheder, der skøjter let henover deres salgstekster – og det koster dem dyrt i tab af salg. Men med en Master i salgstekster får du både teori og praksis på plads, så dine salgstekster sælger igen og igen.
 

Alle niveauer kan være med her, uanset om du er ny eller arbejder med kommunikation professionelt – så dygtig er Rikke nemlig. Jeg har virkelig rykket mig fagligt, og jeg bruger redskaberne og værktøjerne hver eneste dag. Tak for en fantastisk uddannelse, Rikke!”
 

Anne-Mette Hermann, Kommunikationsrådgiver, Bahnhof reklame- og webbureau

 

“Et fantastisk forløb”

“Du skal have ros for et fantastisk forløb. Det har været utrolig givende og motiverende.

 

Jeg har altid syntes godt, om den måde du skriver og underviser på. Du er i ligaen, der tæller landets førende teksteksperter. Og så er du troværdig, tillidsfuld og har etikken i orden. Så da uddannelsen her dukkede op, var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle med. For selv om jeg selv er skribent, forsøger jeg konstant at rykke mig ved at uddanne mig og lære nyt.

 

Det har været et stort plus ved forløbet, at det kombinerer fysiske dage, hvor vi deltagere har mulighed for at lære hinanden at kende – og online undervisning, hvor vi kan arbejde med stoffet på egen hånd. Også stor ros til dit undervisningsmateriale. Du har sammensat stoffet, så man som deltager både får et solidt fundament og bliver tvunget ud af sin komfortzone – dér hvor det rykker. Med andre ord … det er helt klart en uddannelse, jeg vil anbefale til andre.”

 

René Hjetting, Journalist, Kommunikationsrådgiver MyPressWire

 

INTRO

Kom godt fra start

Inden vi dykker ned i de forskellige teknikker og værktøjer, du skal lære at mestre, har du brug for et solidt fundament. I dette intro-modul stiller vi skarpt på, hvorfor evnen til at skrive tekster, der sælger, er på top 3-listen over de absolut vigtigste discipliner, du skal mestre, hvis du vil have succes med online markedsføring i dag.

 

Vi ser også på kunderejsens faser – og hvordan du understøtter faserne bedst muligt med dine salgstekster. Hvilke forskellige teksttyper, du skal have styr på. Hvad du er nødt til at vide om dine potentielle kunder for at få deres opmærksomhed. Og hvorfor mod, motivation og det rette mindset er KRITISK for, at du kan tjene penge på dine tekster.

 

Ud over et solidt fundament giver intro-dagen dig også et detaljeret overblik over, hvad du kan forvente af den rejse, DU nu bevæger dig ud på. Hvad de enkelte moduler gemmer på – og hvordan du får det maksimale udbytte af uddannelsen. Og så får du naturligvis også mulighed for at møde de øvrige ‘Master’-aspiranter.

 

‌‌‌► Intro-dagen foregår LIVE i Roskilde.

MODUL 1

Få styr på dit budskab

I modul 1 arbejder vi målrettet med dit budskab. Dine ideelle kunder bliver hver eneste dag eksponeret for tusindvis af marketingbudskaber. Hvis de skal spotte (og genkende) dig i mængden og ikke mindst reagere, er du derfor nødt til at have et krystalklart budskab – både på overordnet business-niveau og i hver enkelt salgstekst.

 

For selvom budskaber og vinkler i dine salgstekster varierer, bør de altid være gennemsyret af en rød tråd, der kendetegner din markedsføring og udspringer af din business-DNA.

 

I modulet dykker vi bl.a. ned i begreber som: USP (Unique Selling Proposition), hooks, værdi-postulat, din ’powerstory’ mv. Og finder svarene på spørgsmål som:

  • Hvad sælger du – og hvorfor?
  • Hvem hjælper du med hvad?
  • Hvorfor skal kunderne lige vælge dig?
  • Hvilken specifik værdi bidrager du med?
  • Hvilken transformation kan du love dine kunder?
  • Hvorfor skal jeg købe dit produkt?
  • Og meget mere …

► Modul 1 består af et online-modul og et live Q&A webinar.

MODUL 2

Analysér dit publikum

I modul 2 graver vi en stor portion af det guld frem, du skal bruge i dine salgstekster. Vi analyserer dit publikum – dine ideelle kunder. Og vi går grundigt til værks. For en af de største årsager til at mange kæmper med deres salgstekster – og IKKE rammer plet med dem – er, at de mangler et klart billede af, hvem de sælger til. De mangler svar på spørgsmål som:

  • Hvilke udfordringer har deres ideelle kunder?
  • Hvordan er det at leve med disse udfordringer?
  • Hvad holder dem vågne om natten?
  • Hvordan ‘lyder’ deres indre dialog?
  • Hvad er deres håb og drømme?

Viden, der er vital for, at du kan skabe resultater med dine salgstekster. For forudsætningen for at ramme rigtigt med dine salgstekster er, at læseren føler sig ’ramt’. At hun oplever, at det er lige præcis hende, du taler til.

 

I modulet bliver du introduceret til S.P.O.T-modellen og andre effektive værktøjer, der hjælper dig med at se (og føle) verden gennem din ideelle kundes øjne – og afdække alt det, du har brug for at vide for at skrue et effektivt salgsbudskab sammen.

 

‌‌‌► Modul 2 består af LIVE online-træning og et live Q&A webinar.

MODUL 3

Guid din læser

I modul 3 ser vi på, hvordan du fanger opmærksomheden hos – og fastholder – din ideelle kunde. Folk er utålmodige sjæle i dag, der forventer lynhurtigt at kunne afkode om et budskab er værd at bruge tid på. Derfor skal din tekst ikke bare være velskrevet. Den skal være visuelt overskueligt. Den skal være relevant. Den skal give læseren værdi. Den skal fastholde hende fra A til Z. Og den skal få hende til at gøre det, du gerne vil have hende til at gøre.

 

I dette modul lærer du, hvordan du forvandler den viden, du har indsamlet i modul 2 til at få læseren på krogen og dykke ned i teksten, og hvordan du guider hende fra start til slut – uden at tabe hende undervejs.

 

Du bliver bl.a. trænet i:

  • Effektive overskrifter – og hvordan du skruer dem sammen
  • Magnetiske åbninger, der suger læseren ind med det samme
  • Skarpe bullets, der fascinerer og vækker købelyst
  • Virkemidler, der guider din læser igennem teksten som en usynlig hånd
  • Og meget mere …

‌‌‌‌‌‌► Modul 3 består af et online-modul og et live Q&A webinar.

MODUL 4

Væk følelser

I modul 4 vækker vi følelser hos dine kunder. Du lærer om de mange forskellige emotionelle triggers, du kan vælge at bruge i dine tekster, hvordan du spotter hvilke, der virker bedst på din specifikke målgruppe – og hvordan du væver dem naturligt ind i dine tekster i praksis.

 

For følelser sælger! Det gælder, uanset om det er barnevogne, kurser i lederudvikling – eller et nyt økonomiprogram, vi er på udkig efter. Vi mennesker vil gerne føle os mere værd, se bedre ud, være rigere, være mere succesfulde, være mere lykkelige osv. Og det driver vores købsbeslutninger.

 

Men det er selvfølgelig ikke ligegyldigt, hvilke følelser du fokuserer på. Dit job som skribent er at identificere de følelser hos din ideelle kunde, der er relevante at appellere til i forhold til det produkt, du vil sælge – og væve emotionelle triggers, der vækker og forstærker disse følelser, ind i teksten på en sober måde. For målet med en emotionel tekst bør aldrig være at manipulere læseren til at købe.

 

Du bliver bl.a. trænet i brugen af virkemidler som Cialdinis triggers, cliffhangers, antagelser, reframing, hypnotic writing, storytelling mv.

 

‌‌‌‌‌‌► Modul 4 består af et online-modul og et live Q&A webinar.

MODUL 5

Konvertér til kunder

I modul 5 ser vi på, hvordan du konverterer potentielle kunder til kunder, der KØBER – og anbefaler dig og dine produkter til andre. Konvertering handler om meget mere og andet end smart tekst på din købeknap.

 

I modulet stiller vi skarpt på alle de elementer og områder, du skal fokusere på for at bane vejen for et salg – og hvordan du overfører konverteringsteknikkerne til dine tekster i praksis.

 

Vi sætter bl.a. spot på:

  • Dit ’uimodståelige tilbud’ – og hvordan du skaber det
  • Hvordan du opbygger din tekst, så den konverterer
  • Prispsykologi – og hvordan du præsentér prisen rigtigt
  • Hvordan du bruger bonus(er) til at lukke salget
  • Effektive måder at lukke din tekst på med ‘closing’, call-to-action, PS mv.

‌‌‌‌‌‌► Modul 5 består af et online-modul og et live Q&A webinar.

 

CERTIFICERING

Få papir på din ekspertise

Som kronen på værket slutter forløbet af med en certificeringsprøve, der giver dig mulighed for at få papir på og markedsføre dig med, at du er Master i salgstekster.

 

Prøven er todelt – og består af:

  • En skriftlig eksamensopgave
  • En online certificeringstest.

Du skal bestå begge dele for at opnå din certificering. Opnår du din certificering, får du et elektronisk badge, du fremover kan bruge i din markedsføring.

 

‌‌‌‌‌‌► Certificeringsprøven består af en skriftlig opgave og en onlinetest.

Det siger deltagerne ...

“Min virksomhed kan mærke en forskel”

“Jeg er virkelig, virkelig glad for, at jeg tog uddannelsen.

 

Mit mål med at tage uddannelsen var dels at turde arbejde mere kommercielt – dels at få ny inspiration til at arbejde med sprog og tekster. Begge dele er blevet opfyldt over al forventning, og det er en stor glæde og tilfredsstillelse for mig. Jeg oplever også, at min virksomhed kan mærke en forskel, og det synes jeg er rigtig positivt.

 

Jeg har i den grad fået værktøjer, som jeg bruger hver eneste gang, jeg sætter fingrene på tastaturet. Bevidstheden om de enkelte virkemidler i teksten har også haft stor indvirkning på mit skrivearbejde. Jeg arbejdede før meget efter min intuition – og det fungerer også godt 🙂 Men det er en  stor fornøjelse at arbejde med teksterne, kende redskaberne og virkemidlerne og få det til at spille.”

 

Tine Ravn Kristiansen, Kommunikationskonsulent, Købstædernes Forsikring

“Rikke er en fantastisk formidler!”

“Med Master i Salgstekster får du hele grundfundamentet for din markedsføring. Det er en supergod uddannelse, som lægger et meget solid fundament for alt salgsarbejde. Ikke kun teksterne – men alle strategiske overvejelser, der ligger forud for at lave en god tekst. Jeg har ikke brug for flere kurser i lang tid.

 

Rikke er en fantastisk formidler! Knivskarp på kommunikationen og måder at forbedre tekster på, og så med hjertet det helt rigtige sted.”

 

Christina Christiansen, Billedkunstner og online-underviser, Kreativ Akrylmaling

 

“Kan anbefales på det varmeste”

”Rikke og Master i Salgstekster kan anbefales på det varmeste. Rikke har en meget behagelig og kompetent tilgang til undervisningen og fanger alle, der hvor de er.

 

Materialet er grundigt og nemt tilgængeligt, selv for de travle selvstændige. Opgaverne undervejs udfordrer tilpas og skrivelysten og evnerne styrkes godt undervejs.”

 

Bettina Kirkebjerg, Indehaver og kosmetolog, Clinic Allure

 

 

 

Ja, du skal arbejde for sagen!

Master i salgstekster er ikke noget, du kommer sovende til. Dette er IKKE et program, der får lov at ligge på hylden og samle støv. Du skal smøge ærmerne op, træne og levere.

 

Det er vilkårene, hvis du vil med! Men bare rolig … du bliver ikke ladt i stikken i det her program. Du får hjælp på sidelinjen under hele forløbet i form af sparring og feedback fra Rikke Moos – og støtte fra de øvrige deltagere.


Få hjælp undervejs

Du har flere muligheder for at få sparring undervejs i forløbet:

  1. Prisen inkluderer 3 personlige sparringssessioner à 45 minutter (via Zoom) med Rikke Moos. Du bestemmer selv, hvornår du vil bruge dem i løbet af uddannelsen. Du kan IKKE bruge dine sparringssessioner på din skriftlige eksamensopgave og online-testen.
     
  2. Du har (begrænset) mulighed for sparring under Q&A webinaret efter hvert modul.
     
  3. Du har mulighed for at få sparring i løbet af vores LIVE-arbejdsdage i Roskilde (se datooversigt).
     
  4. Brug den lukkede Facebook-gruppe – og få gode råd og sparring af de øvrige deltagere på uddannelsen. Husk at bidrage selv 🙂

Det siger deltagerne ...

“... berigende, brugbar og inspirerende”

"Tusind tak for et helt fantastisk forløb på vejen til at blive ' Master i salgstekster'.

 

Det har været den mest berigende, brugbare og inspirerende uddannelse for mig i mange år! De mange timers arbejde i forløbet er godt givet ud. TAK TIL DIG OG FOR DIG, RIKKE!"

 

Henny Jensen, Freelanceoversætter og konsulent, YML v/Henny Jensen

 

 

 

 

“... det mærkes på bundlinjen!”

"Rikkes uddannelse "Master i salgstekster" kommer HELE vejen rundt, og giver et overflødighedshorn af værktøjer og teknikker som jeg benytter dagligt.

 

Mit mål var at skrive mere effektivt, og det har jeg opnået til fulde - i dag bruger jeg halvt så meget tid på eksempelvis mine nyhedsbreve! Det bedste af det hele er at mine tekster er mere varierede, og det er blevet sjovere at skrive "på kommando" - det mærkes på bundlinjen!

 

Sanne Kristensen, Skribent og kursusarrangør, KUNSTSKOLEN Kreativt Netværk

 

 

Viden, værktøjer og virkelighed

Master i salgstekster er unik, fordi uddannelsen kombinerer viden, værktøjer – og virkelighed. Og ikke virkelighed som i ’vi-leger-lige-det-er-virkelighed’. Men som i din virkelige virkelighed. Alle de principper og teksttyper, du bliver trænet i, kan du bruge direkte i din egen markedsføring – hvis du vil.

 

Med andre ord … Master i salgstekster er ikke en tør teoretisk uddannelse, der kun gør dig klog på papir. Det er en uddannelse, der træner din skrivemuskel på tekster, der tager udgangspunkt i dine kunder og dine produkter. Den er designet og formidlet af en tekstforfatter, der har skrevet tekster til og undervist hundredvis af virksomheder – lige fra enkeltmandsvirksomheder til store internationale koncerner – og som selv bruger principperne dagligt til at sælge alt fra live-kurser, foredrag og bøger til online-programmer og mentorforløb.



Få svar på dine spørgsmål ...

Hvordan hjælper en Master i salgstekster mig?

Jeg er ikke god til at skrive. Er forløbet noget for mig?

Jeg kæmper ofte med skriveblokering. Slipper jeg af med den?

Er 'Master i salgstekster' en akkrediteret Master?

Hvorfor skal jeg investere i uddannelsen i dag – i stedet for at vente?

Hvordan foregår selve certificeringen?

Kan du garantere mig, at jeg består?

Jeg bryder mig ikke om at sælge. Er uddannelsen så noget for mig?

Er der overlap i forhold til dine andre kurser og workshops?

Hvor foregår den fysiske undervisning?

Hvor meget tid skal jeg afsætte til uddannelsen?

Hvad hvis jeg fortryder? Kan jeg få mine penge retur?

Hvad hvis jeg ikke har et produkt eller en service at sælge?

Har jeg mulighed for at få sparring på mine tekster?

Hvor hurtigt begynder jeg at tjene penge på mine tekster?

Hvor lang tid har jeg adgang til online-lektionerne?

Hvorfor er uddannelsen ikke 100 % ONLINE?

Hvordan adskiller uddannelsen sig fra andre tekstforfatteruddannelser?

Hvad hvis jeg ikke består certificeringstesten. Får jeg så et nyt forsøg?

Hvad sker der, når jeg har tilmeldt mig?

Savner du svar på et spørgsmål?

Ring på 60 93 44 11 – eller send en mail til info@rikkemoos.dk

Om instruktøren

Rikke Moos er selvstændig certificeret tekstforfatter, underviser og marketingmentor. Hun startede sin virksomhed i 2003 og har siden da hjulpet hundredvis af virksomheder – fra små soloselvstændige til store internationale koncerner – med at skabe resultater med skarpe salgstekster til hjemmesider, landing pages, videomanuskripter, brochurer, e-mail-kampagner og meget mere.

 

Rikke er desuden forfatter to bøger om marketing, skaber af flere online-programmer og underviser på Dansk Markedsførings skrivekurser 'Kunsten at skrive tekster der sælger' og 'Conversion Copywriting'.

Rikke er certificeret ...