BUSINESS DAYS

The Next Me Evolution Bootcamp este despre a găsi simplitate și atenție în haosul cotidian al vieții noastre. Este  despre eliminarea dezordinii, astfel încât să ne putem concentra asupra a ceea ce este important, să creăm ceva uimitor în viețile noastre, să găsim fericirea, echilibrul, să ne cunoaștem și să ne apreciem.

MISIUNEA EVENIMENTELOR BUSINESS DAY

Angrenăm resurse, cunoștințe, expertize pentru a dezvolta antreprenoriatul românesc

De peste 11 ani organizăm evenimente de amploare și de mare impact, capabile să transforme participanții în manageri și antreprenori de succes. Creăm diferite contexte ca modelele de succes, să inspire generația tânără și oferim diverse servicii și posibilități de promovare care să ajute companiile atât prin consolidarea brandului, cât și prin generarea de oportunități și dezvoltarea afacerilor.

CIFRE ȘI STATISTICI

De peste 11 ani operam in slujba succesului pe piața din România și avem o profundă înțelegere a mediului economic și a culturii antreprenoriale din România. Înțelegem nevoile actuale ale antreprenorilor, managerilor și liderilor și dezvoltăm programe specifice pentru aceștia.  Am investit si investim constant in dezvoltarea si certificarea competentelor echipei noastre, oferind profesionalism, excelenta si calitate in livrarea serviciilor către companii.

100+

Evenimente onlline

și offline

11+

ani experiență în piața

din România

337.500.000 

generati in mediul economic prin evenimente

CE NE RECOMANDĂ


  • De peste 11 ani pe piața din România;

  • Peste 45.000 de participanți cumulați;

  • Peste 100 de evenimente organizate;

  • Peste 450.000 de manageri și antreprenori în comunitatea Business Days;

  • Peste 337.500.000 euro generați prin evenimentele Business Days în mediul economic

  • Peste 25.500.000 de vizualizari ale materialelor video realizate pe durata evenimentelor Business.

Timisoara

Iași

București

Cluj-Napoca

CE INSEAMNĂ BD BOOTCAMP

BD  Bootcamp este un program de mentorat prin care managerii sunt sprijiniți și ghidați de mentori recunoscuți în domeniul lor, astfel încât fiecare participant să își atingă potențialul maxim în carieră și afaceri.

În funcție de specificul botcamp-ului speakerii și programul de adaptează conform nevoilor de dezvoltare ale participanților. 

 

Petin programul BD BOOTCAMP creștem oameni și transformăm vieți, alătur de experți și mentori recunoscuți la nivel național și internațional.

CE ALTE PROGRAME DIN SERIA

 THE NEXT ME  

POȚI URMĂRI.

FAQ                     Termeni și Condiții                          Prelucrarea Datelor Personale                         Politica privind modulele cookie                           Politica de confidențialitate